Hva er en PRN-ansatt?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I helsepersonellindustrien er "PRN" et begrep som brukes til å referere til en sykepleier. Akronymet står for latinsk ord "pro re nata", som betyr "som situasjonen krever." PRN sykepleiere er registrerte sykepleiere som vanligvis jobber med et byrå for å fylle sykehusets bemanningsbehov på en samtale.

byråer

Den vanligste måten å være ansatt som PRN-sykepleier, er å registrere seg hos et helsepersonell. Byråene avtaler med helsevesenet i markedet for å gi registrerte sykepleiere etter hvert som deres behov oppstår. En PRN-stilling krever vanligvis at en sykepleier er tilgjengelig for helsepersonell for å fylle ut for en vanlig medarbeider som er syk eller på ferie, eller for å dekke eventuelle skift der dekning er nødvendig.

fleksibilitet

PRN-ansatte informerer byråer om deres tilgjengelighet og rapporterer til arbeid når de blir påkalt, i stedet for i henhold til en konsekvent, angitt tidsplan. Noen sykepleiere jobber med PRN-stillinger på heltid, mens andre jobber med en vanlig jobb i tillegg til å plukke opp skift som PRN for å supplere sine inntekter, ifølge NursingJobs.us.

Lønn

PRN-stillinger betaler normalt høyere timelønn enn faste eller deltidsansatte stillinger. Dette skyldes at PRN ikke vanligvis er forsynt med medisinske, tannlege eller betalte frittstående fordeler. PRNs kan betraktes som frilansere av sykepleiemarkedet.

fordeler

Betal for PRN er utgifter tildelt i selskapets budsjett. De betraktes som midlertidige stillinger og tilbyr derfor ingen medisinske fordeler. Imidlertid kan PRN sykepleiere være kvalifisert til å registrere seg i pensjonsordninger eller motta andre aksjeselskaper.