Hva skal jeg gjøre hvis arbeidsledigheten min er utmattet?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å tømme dine arbeidsledighetstjenester betyr at du har nådd de maksimale fordelene du har til å samle for året. Ideelt sett vil du ha en ny jobb på det tidspunktet, men noen ganger skjer det ikke. Deretter har du flere alternativer, blant annet søknad om ytelsesutvidelser og søk etter organisasjoner som er utformet for å hjelpe de som har behov. På slutten av ditt fordelår, kan du refile ditt krav og muligens starte fordelene dine over.

Arbeidsledighet Utmattelse

Arbeidsledighetsforsikring er ment å være midlertidig, slik at staten forsøker å sikre at ingen bruker programmet som primærinntekt. Det gjør dette ved å sette maksimale ytelsesbeløp for hvert krav per fordelingsår. Et ytelsesår er de 52 ukene som følger din opprinnelige kravdato. Når du har mottatt disse maksimale fordelene, er kravet ditt oppbrukt.

Ulovlig arbeidsledighetskompensasjon

Når statens arbeidsledighetskrav er utmattet, kan du kvalifisere for en føderal arbeidsledighetsutvidelse. Disse fordelene, referert til som arbeidsledighetskompensasjon, tilbys av den føderale regjeringen til stater for å forlenge fordelene. De fleste stater registrerer deg automatisk i dette programmet når det er tilgjengelig. Men hvis du slutter å motta betalinger fra ditt statlige arbeidskontor, kan du kontakte den for å sjekke om du er kvalifisert for eventuelle føderale utvidelser.

Organisasjoner kan hjelpe

Etter at du har uttømt utvidelsene, kan mange lokale myndigheter og private organisasjoner tilby deg ytterligere hjelp. I motsetning til arbeidsledighetstjenestene tilbyr disse gruppene mat, regningsbetaling eller arbeidssøkehjelp basert på behov i stedet for arbeidshistorie. Du må ofte søke og få bevis på behovet. Du kan finne en liste over disse organisasjonene på statens krav nettsted eller ved å kontakte det lokale trygdekontoret.

Refiling arbeidsledighet fordeler

Siden arbeidsledighet maksimalt beløp gjelder per fordelingsår, er du ikke kvalifisert til å refile ditt krav inntil fordelingsåret er over. Din stat vil ikke varsle deg om dette, så du må markere datoen selv. Du logger deg inn på nettstedet eller ring kravlinjen for å sende inn et nytt krav og fylle ut et søknad. Husk at kvalifikasjonskravene vil være de samme som forrige gang du arkiverte, inkludert statens pengestøttegrenser. Dette er beløpet du må ha opptjent i de første fire av de siste fem fulle kalenderkvarterene før innleveringsdatoen for å kvalifisere deg for fordeler. Hvis du var på arbeidsledighetstjeneste for flertallet av det forrige året uten ansettelse, kan du ikke kvalifisere deg.

Anbefalt