Forskole lærerkrav i California

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Førskole lærere bryr seg om barn mellom tre og fem som ikke har gått inn i barnehagen. Førskoleutdanningen fokuserer på motoriske ferdigheter, emosjonell utvikling, sosiale ferdigheter og språkutvikling. Læreren bruker en rekke verktøy som musikk, bøker, spill og datamaskiner for å lære barn i denne aldersgruppen. I California må førskole lærere ha en Child Development Lærer Tillatelse til å jobbe i staten.

utdanning

California-staten krever at førskolelærere har minst 24 enheter i barndomsutdanning eller barnutvikling for å kvalifisere for en lisens. I tillegg må læreren ha 16 semester enheter i generelle utdanningskurs og minst 525 timer på barnepass i løpet av de siste fire årene. Førskole lærere kan også oppfylle kravene til statlig lisensavtale med en tilknyttet grad i tidlig barndomsutdanning eller barnutvikling med minst tre semesterenheter i tidlig barndomsutdanning eller erfaring i feltet under tilsyn av en lisensiert leverandør.

Child and Infant HLR-sertifisering

Førskole lærere i California må skaffe seg sertifisering i hjerte- og spedbarns hjerte-lungevirkning for å jobbe i stillingen. Det amerikanske Røde Kors tilbyr sertifisering for lærere, foreldre og barnepasseleverandører. Røde Kors kurset tar 4 1/4 timer å fullføre og vil lære førskolen læreren å identifisere en nødsituasjon, for eksempel når et barn ikke puster eller kvokker. Kurset forbereder også læreren til å ta vare på spedbarn og barn som ikke puster eller kveler. En førskole lærer lærer også riktig prosedyre for å håndtere en nødsituasjon som for eksempel en hjertekrise.

California Pediatric First Aid Certification

Førskole lærere må fullføre en California Pediatric First Aid Certification for å kvalifisere til å undervise i staten. American Heart Association tilbyr et barns førstehjelpskurs, som oppfyller kravene til trening i alle land. Kurset lærer lærerens grunnleggende førstehjelpsfunksjoner og HLR i tillegg til kompresjons- og pusteknikker, stopper blødning og bryr seg om et barn eller spedbarn som har problemer med å puste.

lisens

Førskole lærere som oppfyller utdanningskravene og sertifiseringskravene, kan søke om et barns utviklingstillatelse til å undervise i delstaten California. Tillatelsen er gyldig i fem år, og førskolen skal fullføre 105 timers faglig vekstkurs for å kvalifisere seg til fornyelse. California førskole lærere kan søke med California Commission on Lærer Credentialing for en Early Child Development Tillatelse. Kandidater for tillatelsen må sende inn en søknad, sertifiseringer og transkripsjoner av høyskolekurs i tidlig barns utvikling til staten for gjennomgang.

Anbefalt