Hva er en UID-kode?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det unike identifikasjonsprogrammet er et globalt aktivitetssporingssystem for harde produkter. UID-sporing sørger for integritet for aktivitetsplassering og driftskvalitetsdata for levetiden til den sparte eiendelen.

Brukskrav

Det amerikanske forsvarsdepartementet krever bruk av UID-programteknologi som en komponent i alle forsyningsoppfordringer sendt etter 1. januar 2004. Kravet gjelder forsyningsoppfordringer hvor kostnaden overstiger $ 5000, kan styres serielt, er avgjørende for et forsvarsdepartement, er et materiale eller en forbruksvarer som krever permanent identifikasjon og sporing og er en del av forsvarsdepartementets kontrollerte beholdning.

Hvordan det fungerer

UID-sporing kan bruke flere typer globale todimensjonale strekkoder som PDF417 eller Data Matrix ECC 200. Sistnevnte format tillater lagring av så mange som 2000 tegn. Sammenlignet med en lineær strekkode, kan en 2-D strekkode lagre 100 ganger dataene, kan leses fra hvilken som helst retning, kan enkelt skaleres til applikasjonen og kan levere data selv om det er skadet.

Kodeformat

Etiketter inneholder strekkode og menneskeliggjenkjenningsinformasjon med bestemte dataformater, inkludert en godkjent bedriftsspesifikk kode, et unikt serienummer og det opprinnelige serienummeret hvis det er serialisert.

UID Management

Opprettelse av UID-tag kan administreres via produsenten eller brukeropprettet. Merker kan festes via lim, nitter eller sveiser, avhengig av bruk.

Anbefalt