Slik administrerer du Mobile Home Parks

Anonim

En leder av en mobilhome park må kunne multitask og forbli rolig under press. Det er ditt ansvar å holde verktøyene i gang, slik at eventuelle forstyrrelser i vann eller elektrisitet vil føre til at innbyggerne løper til døren din. Ledere trenger også sterke organisatoriske ferdigheter for å holde oversikt over reparasjonsforespørsler og påløpte utgifter for de leide boliger. Diplomatiske ferdigheter er nødvendig for å opprettholde fred og formidle nabolagsproblemer.

Leie en ledig masse eller et mobilt hjem. Parklederen vil vise enheter til potensielle leietakere, forhandle leasingvilkårene og gjennomføre kriminell bakgrunn og kreditthistorikk sjekker på søkerne. De fleste parkeiere vil kreve at en leder innhenter et depositum når leien er signert. Lederen beholder bøkene og registrerer, mottar leien, betaler regningene og holder rede på leiefornyelsesdatoer.

Opprettholder nettstedet og utstyret. Lederen er ansvarlig for å kutte gresset og holde lokalet fri for søppel. Ledere mottar reparasjonsforespørsler og sørger for tilgjengeligheten av varmt vann og elektrisitet for alle boliger. Hvis parken har et basseng, er det lederens jobb å sørge for at det regelmessig rengjøres og inspiseres for skade.

Utsett leietakere når det er nødvendig. Lederen må følge alle statlige lover som regulerer utkastelsesprosessen. Utsettelse oppstår vanligvis etter at leietaker har sluttet å betale husleie, men andre årsaker inkluderer fare for andre leietakers helse og velferd eller deltar i ulovlige aktiviteter på stedet.

Opprettholde freden. Hvis miljøet ikke er stille og fredelig, vil mange leietakere gå. Parkleder forventes å holde partiene leid, og en høy ledig stilling gjenspeiler dårlig ledelse. Prøv å løse konflikter før de eskalerer.