Business Bathroom Decor Ideas

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du planlegger innredningen av en bedrift, er et rom lett å glemme: på badet. Baderom på profesjonelle steder er forskjellige for å dekorere enn andre rom; de trenger å gi en følelse av konservativ komfort uten bruk av vanlige møbler. I dette rommet vil kundene dine være alene og innstilt i miljøet rundt dem - gjør det telle.

Maling

Fordi badet er en av en profesjonell virksomhet, bør fargene på veggene være en av dempet eller nøytral nyanse. En lys blåaktig grå er flott for et bad. Ikke føl deg at du må holde fast med en hvit eller beige; de fleste farger kan tones ned til en akseptabel fargetone for et forretningsbaderom. For eksempel, hvis grønn er din farge, kan en oliven tone fungere godt i rommet. Husk at lettere farger forstørre små mellomrom, mens mørkere farger gjør dem til å virke enda mindre.

Accents

Fargesystemet på badet bør være enkelt og sammenhengende; Hold deg unna kombinasjoner av farger som er lyse og dristige. Velg en eller to aksentfarger som passer godt med hovedveggfargene dine. Bruk disse fargene i små mengder gjennom hele rommet for å knytte ordningen sammen. Håndklær i aksentfarge som passer til andre små tilbehør, for eksempel en liten vaske blomster ved vasken eller en kant langs veggen, virker sammen for å få rommet til å bli polert.

metaller

En enkel måte å gjøre et bad ser mer profesjonelt og moderne ut, er å være nøye med metallene du velger for inventarene. Bruk matchende metall på noen få steder, som vasken, håndklehenger og fotorammer. Mens et klassisk skinnende sølv sikkert gir rommet en følelse av elegant profesjonalitet, finnes det andre alternativer. En gull- eller kobberfarge vil gjøre armaturene pop. Frostede eller antikke ferdige metaller ser også bra ut på et bad og kan gjøres selv med litt arbeid.