Hvordan å ha et stort åpningsfest for en frisørsalong

Anonim

Ordtaket "du får aldri en sjanse til å få et førsteinntrykk" er aldri mer alvorlig enn under den store åpningen av en ny bedrift, for eksempel en ny frisørsalong. Med mindre du forgrener deg selv fra en etablert virksomhet, vil de fleste av dine kunder være nye for deg og din bedrift. Stille tonen ved å ha en effektiv løp, underholdende og vellykket grand åpning kan diktere hvor godt virksomheten din vil gjøre i sin barndom. Å ha et minneverdig stort åpningsfest for en frisørsalong krever reklame, jobber med lokale bedrifter og sørger for at du håndterer kunder raskt og tilfredsstillende.

Opprett et budsjett for Grand Opening Party og hold deg til det. Inkluder alt som vil koste penger, inkludert reklame, underholdning, catering og ekstra ansatte.

Velg en dato for arrangementet som sannsynligvis vil tegne den største mengden. Rådfør deg med hendelseskalendere for å sikre at det ikke er noen lignende hendelser som skjer på den datoen eller noen store hendelser som kan trekke potensielle kunder unna.

Ha en beredskapsplan i tilfelle din store åpning faller på en dag med dårlig vær eller andre uforutsette problemer. Sett opp alternative aktiviteter som finner sted inne eller til og med en alternativ dato for Grand Opening.

Finn ut fra utleier eller din lokale byregering dersom det er noen regler om reklame som skilting eller folkemengder.

Ordne med en skriver for å gjøre alle tillatte midlertidige skilting, for eksempel en banner eller en fortau sandwich bord. Ha skriveren til å lage flyger for din store åpning. Vurder å ha en kupong trykt på flygerne, for eksempel et gratis hårprodukt eller en prosentandel av en salongbehandling. Proofread alt. Pass på at alt er stavet riktig og grammatisk korrekt på alle reklamemateriell.

Annonser i lokale publikasjoner og på lokale nettsider. Kontakt en lokal avis, fjernsynsstasjon eller radiostasjon for å varsle dem om din store åpning - nye forretningshistorier blir ofte rapportert på noen måte. Arrangere for å ha en kampanje med en TV eller radiostasjon der de har en live fjernsynssending fra din store åpning.

Kontakt en caterer for å ordne forfriskninger og appetittvekkere for din store åpning. Arbeid med cateringfirmaet og kom med et tema som knytter maten til salongen din, for eksempel griser i et teppe som er formet som hårvalser eller kaker med logoen din bakket inn i dem.

Snakk med lokale myndigheter om å ha en bånd-kutte seremoni foran salongen din på dagen for din store åpning.

Leie underholdning, for eksempel klovner for barna, en gitarist eller et lite band eller til og med det lokale videregående marchebandet.

Ansett ekstra personale for å ta vare på eventuell overbelastning av kunden. Lei midlertidige arbeidere fra en lokal kosmetikkskole til å håndtere enkle oppgaver som hårvask og gulvfeie. Kontakt produktleverandørene dine og se om de kan ha representanter for hånden for å hjelpe og selge sine produkter til kundene dine.