Slik gir du et ansiktsløftning

Anonim

Eldre bygninger har sjarm og historie som nye bygninger ikke har, men de kan også se sin alder. Å ta en eldre bygning og gi den en ansiktsløftning er en måte å forbedre en eksisterende eiendom, så vel som nabolaget som den tilhører. Bygningsfaseliftene kan være omfattende og inkludere store renoveringer, men for de som har budsjett, finnes det måter å forbedre utseendet på. av en bygning uten å bryte banken. Ansette entreprenører kan være nødvendig for tøffe renoveringer, men noe arbeid kan gjøres enkelt uten ekstra hjelp.

Bestem deg om omfanget av renoveringen du vil ha gjort i bygningen din. Snakk med flere entreprenører for å få estimater for arbeid som du ikke kan gjøre selv.

Begynn med eventuelle strukturelle endringer i bygningen, for eksempel å legge til søyler, ha nye vinduer installert, gjøre mer innvendig plass, gjenta taket eller alt som trenger konstruksjon for å fullføre.

Rengjør utsiden av bygningen så mye som mulig. Fjern eventuell rusk, bygningsmaterialer eller søppel fra området. Strøm vask bygningen og taket.

Mal utvendig av bygningen hvis det er nødvendig. Hvis maling er chipping eller peeling, er det sannsynlig at maleri er nødvendig. Velg farger som komplimenterer resten av bygningene på gaten. Velg en kontrastfargende trimfarge for et stilig utseende.

Legg til skodder til vinduer hvis stilen på bygningen gir det mulig. Skodder kan være i samme farge som kontrastfargene, eller en ekstra komplementær farge.

Landskap fronten av bygningen ved å legge til busker, planter og blomster. Legg blomsterkasser til vinduene med blomster plantet i dem. Velg planter som vokser bra i området der bygningen ligger.