Slik regnskapsfører du avkastninger og tilskudd på balanse

Anonim

En balanse er en regnskapsoppgave som brukes til å spore en virksomhets økonomiske tilstand. Det er delt inn i tre seksjoner - selskapsmidler, selskapsforpliktelser og egenkapital. Monetære transaksjoner i selskapet er balanseført slik at uansett hva som skjer, er selskapets eiendeler alltid likeverdige selskapsforpliktelser pluss egenkapital. Returnerer og godtgjørelser er en kontanterinntektskonto, noe som betyr at det regnes som inntekter, selv om det registreres som en debet. Regnskap for retur- og godtgjørelseskonto krever litt kunnskap om hvordan man oppretter en resultatregnskap og balanse. Når du forstår prinsippene for å skille eiendeler fra gjeld og debet fra kreditter, er det rimelig å regnskapsføre avkastning og godtgjørelser.

Identifiser retur- og godtgjørelseskontoen du ønsker å ta opp. I de fleste tilfeller inngår en retur- og godtgjørelse når en kunde returnerer uønskede varer eller kjøper defekte varer til en nedsatt pris.

Legg inn oppføringen i inntektsdelen av en resultatregnskap. Skriv retur- og godtgjørelsesoppføringen som en debet og oppgi debetbeløpet. Skriv kundefordelingsoppføringen som kreditt og oppgi kredittbeløpet. Debetbeløpet og kredittbeløpet skal være det samme siden økningen i avkastning og godtgjørelser er lik nedgangen i kundefordringer.

Redegjøre for endringen i kundefordringer i balansen. Kundefordringer minker fordi selskapet ikke mottok betaling for salg av varer.