Hva er en implementeringsbehandling?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Implementeringsledere jobber med prosjektledere for å implementere et informasjonssystem eller en ny prosess i en organisasjon. De utfører oppgaver som vanligvis faller under stillingsbeskrivelsen til en prosjektleder. Implementeringsleder eller koordinator distribuerer informasjon til berørte arbeidstakere og er ansvarlig for opplæring, men er ikke ansvarlig for etableringen av prosessen.

Stillingsbeskrivelse

Implementeringssjefen sørger for at hvert medlem av et prosjektteam fullfører trinnene for å implementere en ny prosess eller informasjonssystem på skjema. Koordinatoren informerer prosjektlederen om teknologiske og kommunikasjonsvansker i implementeringen av systemet. En implementeringsleder tildeler ressurser, inkludert gruppemedlemmer, for å implementere den nye prosessen. En leder må adressere behovene og bekymringene til dem som den nye prosessen påvirker og kommuniserer disse problemene med prosjektlederen.

utdanning

Arbeidsgivere krever minst en bachelorgrad i forretnings- eller informasjonssystemer for å kvalifisere seg til en stilling som implementeringskoordinator. Utdanningsprogrammet forbereder koordinatoren til å kommunisere effektivt med gruppemedlemmer. En koordinator som jobber innen informasjonsteknologi skal fullføre et studieprogram i datavitenskap, ledelsesinformasjonssystemer eller informasjonsvitenskap for å kvalifisere seg for stillingen.

Erfaring

Implementeringslederen skal ha erfaring med å jobbe med teknologien eller programvaren som organisasjonen gjennomfører. Ledelseserfaring forbereder implementeringslederen til å lede andres aktiviteter og lede implementeringslaget. Erfaring i bedriftsledelse viser kunnskap om forretningspraksis.

ferdigheter

En implementeringskoordinator må ha kommunikasjonsferdigheter for å forklare teknisk informasjon til et ikke-teknisk publikum, arbeide med leverandører og gi tilbakemelding til prosjektlederen. Koordinatorer må ha lederskap ferdigheter for å evaluere arbeidet til lagmedlemmer og tildele oppgaver i gjennomføringsprosessen.

Lønn

Medianinntektene til ledere som jobber med informasjonssystemprosjekter var $ 112,210 per mai 2008 og $ 115,780 i mai 2010, ifølge Bureau of Labor Statistics. De toppbetalende statene for prosjektlederstillinger inkluderer New York, New Jersey, California, Virginia og Massachusetts.

2016 Lønnsinformasjon for data- og datasystemadministratorer

Computer- og informasjonssystemforvaltere oppnådde en median årslønn på $ 135 800 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. I den lave enden fikk datamaskin- og informasjonssystemsforvaltere en 25 prosentpoengslønn på $ 105,290, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. prosentilskelønnen er 170670 dollar, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 367 600 personer ansatt i USA som data- og informasjonssystemforvaltere.

Anbefalt