Slik nekter du en pakke sendt med UPS

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du trenger ikke å godta levering av en pakke du ikke har forespurt og ikke vil ha. UPS gir flere alternativer for å nekte pakken og sende den tilbake til avsenderen. Hver metode er grei og krever i de fleste tilfeller liten tid.

Nekte levering i person

Du kan nekte levering av pakken hvis du er til stede når UPS-driveren ankommer. Du kan også få en ansatt eller en annen fra ditt forretningssted, nekte pakken på dine vegne. Informer sjåføren om at du ikke vil ha pakken og be om at den skal returneres til avsenderen. Du trenger ikke å signere noe for å bekrefte kvitteringen eller for å bekrefte at forespørselen om å returnere pakken ble gjort.

Avbryt Levering Online

Hvis du ikke er på arbeidsplassen når pakken kommer, vil sjåføren forlate en UPS InfoNotice for å fortelle deg om forsøk på levering. Denne kunngjøringen gir tilgang til en sporingsseksjon på UPS-nettstedet, der du kan velge mellom fire alternativer for neste leveringsforsøk. Disse er vil ringe, levere til en annen adresse, reschedule levering eller returnere til avsender. Velg sistnevnte for å forhindre et annet forsendelsesforsøk.

Returner en levert pakke

Hvis UPS-driveren ikke trenger å få en signatur for levering, vil han forlate pakken ved døren din i fravær. Ikke åpne den. I stedet, ring UPS på 1-800-PICK-UPS for å la en agent vite at du nekter å levere pakken og ønsker å returnere den til avsenderen. Planlegg en tid for henting. Du kan også slippe av pakken på en UPS-plassering. Du må returnere pakken til avsenderen innen fem virkedager, eller du må ringe avsenderen for autorisasjon.

Avskjære levering

Hva om du har sendt en pakke til en kunde eller en medarbeider og trenger å slutte levering? Kanskje ønsket mottaker ringte med adresseendring, eller ønsker å bestille et annet element eller tilbakekjøp, i siste øyeblikk. I slike tilfeller kan du fange levering, midtpunkt. Før du når destinasjonen, bruk ditt automatiserte UPS-frakt- eller sporingssystem for å returnere eller omdirigere pakken.

Frakt kostnad

UPS tar ikke avgift for retur hvis pakken ikke er åpnet. Åpning den indikerer aksept og fullfører fraktprosessen. UPS-drivere kan ikke akseptere åpne pakker for retur. Kopier sporingsnummeret på pakken slik at du kan spore fremdriften tilbake til avsenderen og bevise at du returnerte den.

Anbefalt