Tilskudd til enker av krigsveteraner

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enker av krigsveteraner har en rekke programmer tilgjengelig for dem som tilbyr økonomisk hjelp. Enkelte hjelper tilbys som tilskudd, men det er også pensjoner, stipendier og skattebrudd tilgjengelig.

Floridas stipendier for barn og ektefeller av avdøde eller funksjonshemmede veteraner og servicemedlemmer

Florida tilbyr et høyskolebidrag til enker hvis partnere døde for tidlig som følge av deres tjeneste i de væpnede styrkene. Tilskuddet gjelder for kursarbeid på "seks kreditt" timer eller mer. Det er ikke tilgjengelig for de som har gift seg om igjen.

Føderale pensjoner

Forbundsfinansierte penger til enker av veteraner kommer vanligvis i form av pensjon. Disse pengene gjelder ikke for de som har ektefelle døde i kamp, ​​men gjelder for de som ektefeller tjenestegjorde minst 90 dager i en kampstilling. Den generelle figuren er $ 7 498 årlig, men kan gå opp til maksimalt $ 14 298 hvis personen har behov for "hjelp og tilstedeværelse."

Army Emergency Relief Ektefelle og Barn Stipendium Program

Dette programmet er også gitt til enker av veteraner. Du kan søke om du er i USA eller fremdeles i utlandet. Du er ikke kvalifisert hvis du aktivt er en offiser i militæret selv.

Andre fordeler

Noen stater, som Texas og Tennessee, tilbyr noen lettelse eller full remisjon av eiendomsskatt for enker av veteraner som omkom i kamp.