Ideer for markedsføring på stedet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Konkurranser, arrangementer og media feeds tilbyr tre stimulerende metoder for markedsføring på stedet, med målet om å få kunder og potensielle kunder gjennom dørene dine. Å kaste en fest eller gi bort rabatter på stedet vil lokke kundene til å besøke din bedrift mens du injiserer moro i markedsføringen din.

konkurranser

Alle elsker å vinne noe. Lag en konkurranse som tiltrekker kunder og potensielle kunder til din bedrift for å spille.

På våren eller sommeren kan du for eksempel ha et golfspill på stedet. Få alle involvert. Be personalet å kle seg i golfutstyr. Dekorer din butikk eller lobby med golf tees og vesker. Sett opp en putting green i lobbyen sammen med tre eller fire hull. Bruk følte for de grønne og sidelengs koppene som hullene. Legg rabatt tall i hver kopp, men ikke lett synlig av kunden. Du vil kanskje sette den høyeste rabatten i koppen som er vanskeligst å nå. Gi hver kunde en putter og en golfball og gi ham en sjanse til å "putt for rabatt!"

Denne typen konkurranse oppfordrer moro til alle, men fremmer også produkter og ditt firma. Du kan tilby en 5 prosent rabatt på en vare i butikken, eller $ 10 på bestemte varer. Du kan også bruke bedriftens varer med et spill som dette. I stedet for å tilby rabatter merker du f.eks. Koppene "T-skjorte" eller "Musematte". Andre konkurranse tema ideer inkluderer ferie konkurranser, popkultur konkurranser, æra konkurranser og sport konkurranser.

arrangementer

Fester og seminarer på stedet bidrar til å tiltrekke seg kunder og utdanne dem om virksomheten din. Velg noen av de beste kundene dine, sammen med en ønskeseddel over potensielle kunder, og inviter dem til en bedrift ettertid på bedriften din. Fremhev arrangementet som en fin måte å nettverk og blande på. Gi mange brosjyrer, flygeblad og annet materiale for å markedsføre bedriften din under festen. Invitere ansatte til å møte kundene, men unngå tydelig å selge. Du kan også sende håndskrevne takk-notater til deltakerne noen dager etter hendelsen for å holde kommunikasjonskanaler åpne.

Mange bedrifter har pedagogiske seminarer som en måte å markedsføre sin virksomhet på. Be en lokal ekspert om å presentere materiale om emner som vil interessere dine kunder eller målgruppen. Hvis du for eksempel markedsfører en bank, kan du holde et pedagogisk seminar om første gangs boligkjøp. Åpne seminaret for publikum slik at prospekter kan delta. Gi boliglånsinformasjon under diskusjonen og ha en lånebehandler til stede for å svare på spørsmål. Dette gir deg en ny mulighet til å foreta oppfølgingssamtaler, så vær sikker på at du har et telefonnummer, e-postadresse og hjemmeadresse for hver deltaker.

Radio og Media Remotes

Markedsfør virksomheten din live på radio eller TV med en media fjernkontroll. Inviter lokale nyhetsmedier til virksomheten din for å levere været, for eksempel, eller for å kringkaste seg under en veldedighetshendelse. Send pressemeldinger til de lokale TV- og radiostasjonene for å fortelle dem hvorfor du holder arrangementet, i tillegg til når og hvor.

For eksempel, for å markedsføre en bank, hold en tøyledag. På den dagen, tilbud om å rive kunder '(og vanligvis offentlighetens) sensitive dokumenter. Be lokalmediene til å dekke det.

Du kan også ha en live radio fjernkontroll på stedet under en spesiell kampanje. Inviter lokale radiopersonligheter til å samhandle med dine ansatte og kunder for å generere spenning og publisitet.