Per Diem Regler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidsrelatert reise kan enten være en fordel eller en byrde avhengig av destinasjonen og arten av arbeidet der. Ansatte som reiser kan være ansvarlige for sine egne utgifter, eller de kan få erstatning fra en arbeidsgiver. Arbeidsgivere som betaler for arbeidstakers reiseutgifter, kan refundere kostnader, gi ansatte kostnadsregnskap eller tilby utbetalinger per døgn før reisen. "Per diem" er latin for "per dag" og kommer i form av en flat rate for hver reise dag.

Bedriftspolitikk

Arbeidsgivere er ansvarlige for å sette sine egne policyer for å dekke hvilke ansatte som mottar betaling, og hvor mye de mottar. Arbeidsgivere er fri til å velge mellom å refundere ansatte etter reisen og betale per døgn på forhånd - hvis de velger å tilby kompensasjon for reiser i det hele tatt. I tillegg kan arbeidsgivere sette grenser som regulerer hvor mye en personell kan motta i per dag i løpet av et år eller på en enkelt tur. Som med arbeidsoppgaver og andre former for kompensasjon, møter arbeidsgivere bøter og rettslige skritt dersom de diskriminerer blant arbeidstakere på grunnlag av kjønn, rase eller religion når de utbetaler en per døgn.

Per Diem Allowances

US Department of State tilbyr en liste over per diem satser, kjent som per døgn kvoter, som en veiledning for arbeidsgivere. Disse prisene varierer basert på hvor en arbeidstaker reiser. Den per døm godtgjørelsen viser dollar beløp for mat og losji i hvert sted. Statene gir sine egne per dag-godtgjørelser, som kan være høyere eller lavere enn føderale tillatte nivåer. Statstilskudd refererer vanligvis til reise innen staten, mens føderale godtgjørelser lister per døgn for utenlandsreiser.

Skatt

Internal Revenue Service, samt statlige avdelinger for beskatning, krever at arbeidsgivere kun rapporterer per døgn for skattemessige formål når den overstiger per døgnutbetalingen. Arbeidsgivere som tilbyr per diem-satser på eller under stats- og føderale godtgjørelsesnivåer, trenger ikke å rapportere betalingen, og de må heller ikke legge det til lønnsposter. På samme måte trenger arbeidstakere som mottar per døgn, ikke krav på inntektsskatt, med mindre den overstiger statsgodtgjørelsen. Imidlertid kan skattebetalere ikke skrive ut virksomhetsutgifter som dekkes av per døgn eller refusjonsbetalinger fra deres arbeidsgivere.

Bruk

Siden per diem betalinger er ment som en fordel for ansatte som reiser, kan de som mottar per diem bruke det, men de ønsker. Noen av de vanligste måtene å bruke per diem inkluderer å betale for hoteller, måltider, drosjer og parkering. Ansatte som overstiger per døgn må vanligvis betale forskjellen på deres reiseutgifter utenom lommen. På den annen side kan de som reiser beskjeden beholde tilleggsbeløpet de ikke bruker. Ansatte kan betale for reiseutgifter med per døgn kontanter (eller kontanter de får for innbetaling per dømmekontroll) eller med et personlig kredittkort, ved å bruke per døgnet til å betale saldoen senere.

Anbefalt