Hvordan selge hjemmelaget Fudge

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hjemmelaget fudge gjør en flott gave til helligdager og bursdager. Men hvis du trenger en deltid moneymaking venture, kan selge hjemmelaget fudge også generere inntekten du trenger. Med lokale spesialbutikk, godteri butikker og nettbutikker alle som selger fudge, trenger du en konkurransefortrinn som skiller deg fra konkurransen din. Velg din oppskrift klokt, pakk og markedsfør godene dine godt, og øk publikum for å selge ditt hjemmelagde fudge vellykket.

Elementer du trenger

  • Ingredienser som er spesifikke for fudgen din

  • Cellofanposer eller behandlingsbokser

  • Bånd eller garn

  • Tags

  • Frimerker og penner for å dekorere etiketter

  • Visittkort

  • Digitalkamera

Velg et navn som inneholder hovedproduktet til bedriften din - hjemmelaget fudge. Det er viktig at du inkluderer den "hjemmelagde" delen fordi mange forhandlere selger fudge, men ikke alt er hjemmelaget. Hjemmelaget oppmuntrer til varme og hjemmekoselige følelser i forbrukeren, som du vil oppmuntre for å selge produktet.

Bestem deg på en oppskrift. Hvis du har gjort hjemmelaget fudge som en gave i mange år, tenk på hvilken fudge som er mest etterspurt eller komplimentert. Spør familiemedlemmer hvilke slag de elsker og hvorfor. Regel ut noe unødvendig eller en fudge som krever ekstremt dyre ingredienser, med mindre du planlegger å markedsføre produktet til en svært liten nisje som du sikkert er til stede.

Bruk de beste ingrediensene du har råd til. Smaksprøver av margarin og sjokolade smaker ikke så godt som ekte smør eller sjokolade. Det er også grunner til at billige sjokoladepenger koster så lite - de smaker heller ikke bra heller. Du kan øke prisen på fudgen din til å gjøre opp for den økte ingredienskostnaden, innenfor grunn. Pass på at du lister de store ingrediensene på emballasjen din, ved å bruke dem til å markedsføre produktet.

Pakke produktet på riktig måte. Hvis du selger fudgen i små blokker, bør cellofanposer fungere pent. Hvis du selger fudgen i større blokker, bruk små behandlingsbokser med et celleofanvindu slått inn i dem. Både cellofanposer og behandlingsbokser er tilgjengelig på håndverksbutikker, samt online. Bestem på en farge av bånd eller tvilling du vil bruke for å sikre pakken, og bruk den konsekvent.

Lag koder enten for hånd eller utform dem online. Ta med firmanavnet og telefonnummeret ditt, e-post og nettside. Inkluder også ingrediensene som brukes, den typen fudge og prisen. Du kan ønske å inkludere et symbol på din tag, enten håndtegnet eller dataproduktet, for eksempel en gammeldags komfyr eller annen hjemlig gjenstand.

Få ordet ut om dine varer og begynn å selge. Fortell venner, naboer og kolleger om din virksomhet. Legg inn visittkort på lokale butikker og butikker med felleskort. Prøv å selge på håndverk og bake messer også.