Markedsføringsmål for eiendomsbedrifter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Eiendomsforetak opererer på et svært konkurransedyktig marked. Å bygge forretninger og øke inntektene, må ha en positiv holdning til markedsføring. Bedrifter tar imot nyere teknikker, for eksempel eiendomsvideo eller sosiale medier, for å skille seg fra, men de må fortsette å fokusere på å bygge relasjoner med tillit hos kjøpere, selgere og forretningspartnere.

Lag en klar markedsposisjon

Eiendomsforetak kan operere på tvers av eiendomsspekteret, som handler med generelle bolig- og næringslivskunder, eller de kan tilby en spesialist på nisjemarkeder. Bedrifter kan spesialisere seg i periodeeiendommer, luksusboliger, kontorer eller landbrukseiendommer, for eksempel. Ved å posisjonere seg tydelig i markedet, kan selskapene tiltrekke seg kunder som leter etter en bestemt type eiendom. De kan også finjustere sin markedsføring for å fokusere på rett media og meldinger for deres målgruppe.

Bygg en sterk eiendomsliste

Eiendomskjøpere og selgere er på utkikk etter eiendomsbedrifter som er aktive i markedet, og har en god oversikt over vellykkede transaksjoner. Å bygge en sterk eiendomsliste er viktig. En god liste gir kjøpere valg og bidrar til å bygge tillit til selskapet. Ved å tilby potensielle selgere kan fordelene ved markedsføringskampanjer, effektive presentasjoner gjennom eiendomsvideoer og brosjyrer og høyt nivå av personlig service, gi eiendomsbedrifter overbevise eierne om å plassere sine eiendommer på sine lister.

Tiltrekke kjøpere

Eiendomsbedrifter må oppfordre potensielle kjøpere til å gjøre firmaet til det første kontaktpunktet når de er på utkikk etter en eiendom. Ved å plassere annonser i lokale aviser eller spesialpublikasjoner, kan bedrifter tiltrekke seg potensielle kjøpere. Opprettholde kontakt via telefon eller e-post med kjøpere bidrar til å bygge relasjoner og øker muligheten for et salg.

Bygg profesjonelle henvisninger

I tillegg til å bygge en kundebase gjennom egne markedsføringsaktiviteter, kan eiendomsbedrifter vinne virksomhet ved å oppfordre henvisninger fra andre fagfolk involvert i eiendomsbransjen, som boliglånsfirmaer, landmålere, banker og advokatfirmaer. Et gjensidig fordelaktig forhold er avgjørende. Eiendomsbedrifter kan henvise sine kunder til firmaer som tilbyr boliglån, formidling eller profesjonell eiendomstjenester. Et henvisningsprogram kan gjøre det lettere å etablere relasjoner med nye prospekter, fordi de stoler på referansenes mening.

Utvikle altomfattende tjenester

Kjøpe eller selge eiendom er et stort ulempe for bolig- og næringslivskunder. Eiendomsbedrifter kan skille seg ved å utvikle en portefølje av tjenester som minimerer ulempe for kundene. I tillegg til å tilby de grunnleggende verdivurderings-, salgs- og markedsføringstjenestene, kan de anbefale andre fagfolk, for eksempel advokatfirmaer og landmålere, arrangere boliglån gjennom tredjepartsleverandører og kilde andre viktige tjenester, for eksempel lagrings- eller fjerningsfirmaer. Klienter har fordel av et enkelt kontaktpunkt, og sparer tid og reduserer ulempen