Famous Inspirational Leadership Quotes

Innholdsfortegnelse:

Anonim

"Ledere er lesere" er en felles leksjon i lederskoler og seminarer. Å lære og respektere råd fra store ledere er et viktig skritt mot å bli en bedre leder selv. Mens verktøyene som ledere bruker i sine spesifikke miljøer, kan variere, er de grunnleggende prinsippene om lederskap tidløs og gjeldende for enhver situasjon.

John Buchan

«Ledelsens oppgave er ikke å sette storhet i menneskeheten, men å fremkalle den, for storheten er allerede der.» John Buchan var en skotsk politiker og forfatter som til slutt ble Lord Tweedsmuir, Canadas guvernør-generalsekretær. Lærdommen for lederen i dette sitatet er ydmykhet. Ledere må innse at de bare er en motor, veileder og styrer et helt tog mot et felles destinasjon.

Theodore Roosevelt

"Folk spør forskjellen mellom en leder og en sjef. Lederen leder, og sjefen driver." Theodore "Teddy" Roosevelt var en tidligere guvernør i New York, tidligere vice president i USA og 26. president i USA, samt en høyt dekorerte militærmann. Hans oppstigning var basert på prinsippet som er angitt i dette sitatet. En leder står foran hvor han må møte konsekvensene av enhver handling, mens sjefen driver sine underordnede til handling mens de skjolder ham fra hvilken som helst konsekvens. E. M. Kelly ekko denne følelsen i "Voksende disipler" da han skrev: "Forskjellen mellom en sjef og en leder: en sjef sier," Go! " - En leder sier, "La oss gå!""

John Maxwell

"Det første steget til lederskap er tjenerskap." John Maxwell har skrevet mange bøker om lederskap og har lært lederskap over hele verden. Hans hjørnesteinsbok, "De 21 ubestridelige lovene om lederskap", omfatter begrepet tjenerledelse gjennom nesten alle de 21 lovene han legger fram. En sann leder utdanner og mentorer dem under ham for å skape bedre ledere enn seg selv. En sann leder sikrer også de som er under ham, har miljøet og verktøyene som er nødvendige for å fullføre sine oppgaver før han selv vurderer sine egne behov.

Michelangelo

"Den største faren for de fleste av oss er ikke at vårt mål er for høyt, og vi savner det, men at det er for lavt og vi når det." Michelangelo kunst er fortsatt ærverdig selv om han døde århundrer siden. Hans eksempel på "visjon" er en all ledere må følge. Uten en klar visjon og en plan for å oppnå det, kan man ikke være leder fordi en leder må ha et sted å gå, så vel som folk å ta med.

General George Patton

"En god plan implementert i dag er bedre enn en perfekt plan implementert i morgen." General Patton var en strålende strateg og bevist seg selv i de tidlige delene av andre verdenskrig. Han forsto nødvendigheten av at en leder hadde et klart svar for sine etterfølgere. "Jeg vet ikke" er ord som aldri skal komme fra en leder fordi disse ordene er dødeligere for organisasjonen sin enn en høy og hjertelig "Charge!"

Anbefalt