Starte en bærbar radiologi selskap

Anonim

Mobil radiologi- og bildeteknologienheter gir viktig helseundersøkelse til isolerte regioner i landet. Enhetene transporterer magnetiske resonansbilder, mammografisystemer eller ultralydsteknologi i et kjøretøy som ligner et mobilhjem. Enhetene reiser til et utpekt samfunn og viser lokalbefolkningen på først til mølle. Etableringen av en bærbar radiologibedrift innebærer opprettelse av en forretningsplan, overholdelse av lisenskrav, oppkjøp av utstyr og kjøretøy, bære feilbehandling og etterlevelse av folkehelsespørsmål for helsepersonell.

Utvikle en forretningsplan som inneholder informasjon om hvordan virksomheten vil bli finansiert - for eksempel gjennom et Small Business Administration-lån, risikovillig kapital eller et stipend. Lag budsjettprognoser for oppstartskostnader, inkludert kostnader for å kjøpe kjøretøyet som skal bære radiologibildingsutstyret og selve bildesystemet. Lag planer for å ansette lisensiert personell for å betjene utstyret. Bestem klienter og lokalsamfunn du vil tjene.

Se etter og overholde lisensbehov i de landene hvor mobil radiologienheten skal reise. Hver stat har en annen prosedyre for lisensiering av radiologer. Det amerikanske registeret for radiologiske teknologer gir informasjon om krav til statlig registrering.

Lag en enhet for å eie virksomheten. Velg form for eierskap for forretningspartnerskapet, ideell organisasjon, eneboliger eller for profittfirma. Registrer det bærbare radiologibedriften med statssekretæren i de landene hvor virksomheten skal fungere.

Oppkjøre mobilbil og bildeutstyr. Kontaktfirmaer som produserer mobilt imaging utstyr og tilhengere som OshKosh Spesial Vehicles, Philips Medical Systems eller Siemens Medical Solutions USA.

Bli en helsepersonell. Kontakt Helsedepartementet i de landene hvor det bærbare radiologiselskapet vil levere tjenester og bli lisensiert som helsepersonell. Bli en helsepersonell for alle helseforvaltningsorganisasjonene og helseforsikringsselskapene som opererer i regionen servert, samt med Medicare, for å sikre at bedriften din kan yte service til det bredeste spekteret av befolkningen.

Melde deg på med et forsikringsselskap for feilbehandling forsikring. Rådfør deg med et forsikringsselskap om mengden dekning som er nødvendig. Dekk virksomheten og alt medisinsk personell.

Overholde personopplysningsloven for medisinsk journaler, tilgjengelig på Helsedepartementets nettside. Være kjent med statlige og nasjonale lover angående medisinsk registrering. Utform en personvernpolicy og gjør den tilgjengelig for alle pasientene.

Anbefalt