Hvilken lisens er nødvendig i Texas for å gjøre lavspenningsarbeid?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Lavspente elektriske arbeider innebærer installasjon, reparasjon eller vedlikehold av ledninger eller elektrisk utstyr som bruker 70 volt elektrisitet eller mindre. Vanligvis involverer lavspente elektriske arbeider brannalarmer eller landskapsbelysning. I Texas, landscapers arbeider med utendørs, lavspente belysning krever ikke en lisens. For å installere eller arbeide med brannalarm, er det nødvendig med en brannalarmteknikerlisens eller en superintendentlisens.

Tekniker Lisens

Brannalarmtekniker-lisensen i Texas tillater lisensinnehaveren å selge, installere, sertifisere, betjene og overvåke brannalarmer i kommersielle og boligeiendommer. For å kvalifisere for lisensen, må en kandidat bestå en kriminell bakgrunnskontroll og ta tester på Texas 'regler og forskrifter angående brannalarmer og lavspennings elektrisitet. Kandidaten må også fylle ut en søknad, tilgjengelig fra Texas State Fire Marshalks kontor, og betale et gebyr på $ 120 (fra mai 2011).

Residential Superintendent License

En bostedsadvokat brannalarm lisensinnehaver i Texas kan bare selge, planlegge, installere, sertifisere, betjene og overvåke alarmsystemer i en- og tofamiliehus. En kriminell bakgrunnskontroll kreves. Kandidatene må ta de to undersøkelsene som kreves for teknikerlisensen og en tredje prøve på mer avanserte emner som omhandler boligalarmer. Alle søkere må fylle ut et søknadsskjema og betale et gebyr på $ 120 (fra mai 2011).

Planlegger Superintendent-lisens

Med en planleggingsassistent brannalarm lisens i Texas, kan en lisensinnehaver utføre alle oppgaver av en brannalarm tekniker og planlegge brannalarmsystemer i både bolig og kommersielle bygninger. Planleggingsansvarlig legitimasjon innebærer en kriminell bakgrunnskontroll og en test på Texas lover angående brannalarmer. Kandidatene må sertifiseres i brannalarmteknologi av Nasjonalt institutt for sertifisering i ingeniørteknologi, eller NICET. Sertifiseringen innebærer å sende en serie på fire tester. Planlagte superintendenter må fylle ut en søknad og betale et gebyr på $ 120 (fra mai 2011).

Testbeskrivelse

Alle undersøkelser for lavspennings brannalarm lisensiering i Texas er multiple-choice og tatt med en datamaskin. Eksamenene for tekniker og boligplanleggingslisensene er tatt på Thomson Prometric testsentre i Texas. Kandidatene må ha en minimumspoengsum på 70 prosent for å bestå eksamenene. For NICET-undersøkelsene må potensielle brannalarm-superintendenter ta eksamen på Pearson Vue testsentre. Minimumscore for sistnevnte tester varierer etter nivå.