Hva å gjøre når du blir demontert fra å være en leder

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å bli demotert fra å være en leder kan føle seg som et ødeleggende slag uavhengig av om ytelse eller omstilling av virksomheten forårsaket demotjonen. Det er viktig å behandle dine følelser og følelser og håndtere demotjonen, i stedet for at følelsene skal eskalere.

Lytte

Finn ut hvorfor nedbrytingen skjedde. En demotion er ikke alltid fordi du ikke klarte å håndtere stillingen. Nedgangen kan være et resultat av omstrukturering av selskapet og var uunngåelig. Hvis demotjonen var forårsaket av manglende evne til å utføre jobben, ta konstruktiv kritikk, og vurder hvilke tiltak du kan ta for å forbedre i fremtiden. Du vil sannsynligvis ikke like diskusjonen med sjefen din, men du kan ikke forbedre hvis du ikke vet hva dine mangler er.

avgjørelser

Du må bestemme om du planlegger å forbli i jobben eller se etter annet arbeid. Ikke reager uten å tenke klart på alternativene dine. Å slutte i en form for vantro kan være en stor feil hvis du ikke klarer å finne en ny jobb.

Avtale

Behandle følelsene som kommer med å bli demotert. En demotion er en nedbrytning, men det definerer ikke hvem du er eller hva du er i stand til. Snakk med familie og venner om hvordan du føler, og kom opp med en handlingsplan for å bevege deg fremover og oppover. Ikke bor i demotjonen. Det skjedde, og du kan ikke endre fortiden - du kan imidlertid ta skritt for å forbedre fremtiden.

Arbeid

Resterende med selskapet kan forårsake noen vanskelige følelser i utgangspunktet, men med tiden vil demotjonen falme inn i bakgrunnen. Gå inn i arbeid hver dag med en positiv holdning, og ta de nødvendige trinnene for å forbedre hver dag av gangen.

Anbefalt