UPS Safe Work Methods

Innholdsfortegnelse:

Anonim

United Parcel Services (UPS) jobber involverer sortering, lasting og levering av pakker. Disse jobbene er arbeidskrevende, og noen ganger setter arbeidstakere risikoen for å opprettholde skade hvis de ikke er riktig opplært. For å skape et trygt arbeidsmiljø, gir UPS opplæring til sine ansatte, som skal lære dem metoder og verktøy som kreves for å jobbe trygt.

Medarbeidsstyrt sikkerhetsprosess

UPS har et program kalt Omfattende helse- og sikkerhetsprosess (CHSP), som tar sikte på å minimere skadefrekvensen på jobben. CHSP, som ble lansert i 1996, består av 3700 komiteer stasjonert på selskapets anlegg rundt om i verden. Disse komiteene er laget av ikke-ledende ansatte, støttet av selskapets ledelse. Hovedoppgavene til komiteene er å gjennomføre anleggs- og utstyrsrevisjoner og utføre arbeidspraksis og atferdsanalyse, gjennomføre opplæring og anbefale arbeidsprosess og utstyrsendringer. I følge arbeidsstyrken lærer komiteen sikkerhetsmetoder for arbeidstakere som å bøye knærne når de pakker opp eller pakker opp et leveringsspor. Sikkerhetskomiteene har også fullmakt til å overvåke arbeidstakere, og sørge for at sikkerhetsprosedyrer følges. UPS har siden redusert de tapt arbeidsdager på grunn av skader med over 60 prosent.

Utstyr og fasiliteter

Selskapets ingeniører har gjort designforbedringer til anlegg, utstyr og kjøretøy for å gjøre jobben med å flytte 16 millioner pakker om dagen mindre arbeidskrevende og for å forhindre skade. Ifølge selskapet inkluderer endringer døren på pakkebilen og ergonomisk utforming av håndvogner og håndholdte datamaskiner. Driverne og håndtererne hadde et innspill i endringene som er ment å skape et trygt arbeidsmiljø. Selskapet bruker også den nyeste automatiserte teknologien, med sikte på å redusere behovet for ansattes håndtering. Utstyr for å hjelpe med lasting og lossing brukes til å gjøre jobben mindre anstrengende.

Sikkerhet i transitt

UPS trener sine drivere på metoder for sikkerhet kjøring. Traktor-tilhengerdrivere får 80 timers klasserom og på-vei trening før du bruker utstyret. Leveringsdrivere gjennomgår også et intensivt treningsprogram som inkluderer 20 timers bakhjul og opplæring i klasserommet. Drivere med imponerende rekord blir belønnet gjennom Circle of Honor og Safe Driving Hall of Fame-programmer.

Kritikk

Mens CHSP har redusert skadesfrekvensen ved UPS, står selskapet mot kritikk fra sine ansatte. I april 2011 lanserte rundt 1200 medlemmer av Teamsters en protestkampanje som krevde bedre arbeidsforhold og ba selskapet om å stoppe skylden til at skader oppstod under arbeidet. Ansatte hevdet at de ble presset for å øke produktiviteten mens de ba dem om å redusere skade. Fagforeningen hevder at press for å øke produktiviteten er det som fører til skade. I 2009 sitert Arbeidsdepartementets arbeids- og helsedirektorasjon selskapets Palatine-anlegg i Virginia for sikkerhetsbrudd.