Hvordan få logo-lisensiering for Harley Davidson

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Harley-Davidson er et etablert merke med utbredt øyeblikkelig logo-anerkjennelse. Som sådan er det et attraktivt mål for produktlisensiering fra andre selskaper. I de senere årene ble Harley-Davidson ganske liberal i sin lisenspolitikk, slik at mange produkter uten tilknytning til motorsykler eller syklistlivet kunne bli lisensiert. Etter å ha sett en negativ innvirkning på merkevaren, revurderte selskapet imidlertid deres lisensstrategi og aksepterer nå kun lisensierte produkter som er i tråd med sine egne mål og retningslinjer for merkevaren.

Elementer du trenger

  • Harley-Davidson lisenshaver søknadsskjema

  • Produktprøve

Last ned og skriv ut søknadsskjemaet for Harley-Davidson Lisensinnehaver. Fyll ut skjemaet, inkludert all informasjon om firmaet ditt og produktideen din. Selskapet vil ikke vurdere logo lisensiering til enkeltpersoner uten forretnings historie og ingen tilgang til produksjonskapasitet.

Send den fullførte søknaden til Harley-Davidson Motor Company, Attn: Lisensieringsavdeling / Søknadspost, 3700 W. Juneau Avenue, Milwaukee, WI 53208. Alternativt, send det signerte og daterte skjemaet til [email protected]. Hold en kopi av det utfylte skjemaet for dine poster.

Send eksempler på ditt foreslåtte produkt til adressen ovenfor når du blir bedt om det av Harley-Davidson. De vil ikke be om eller akseptere produktprøver før de har vurdert søknaden din.

Signer og returner Harley-Davidsons lisensavtale for å fullføre avtalen dersom de godtar lisensprogrammet ditt. Se gjennom avtalen nøye på forhånd for å sikre at vilkårene er akseptable. Som med noen juridisk bindende kontrakt, søk juridisk rådgivning hvis du er usikker på noe.

Tips

  • Sørg for at produktet er unikt, markedsledende og relevant for merkevaren Harley-Davidson før du søker om logo-lisensiering. Konkurranse for merkevarestyring er sterk.

Advarsel

Harley-Davidson godtar ikke uønskede produktprøver. Hvis du sender en produktprøve før Harley-Davidson ber om det, blir ideen til det produktet Harley Davidson.