Slik utarbeider du underleverandørbud

Anonim

Entreprenører ansetter ofte uavhengige underleverandører for å fullføre deler av en jobb som de heller ikke vil fullføre eller ikke kan fullføre. Underleverandører tenkes ofte i forbindelse med konstruksjon, konstruksjon og bygging, men de finnes også på en rekke andre områder, som datateknologi, medisin og næringsliv. Underleverandører, som er uavhengige og selvstendig næringsdrivende, må ofte legge inn bud eller anslå at entreprenører skal velges for en bestemt jobb.

Få et tilbud om underleverandør fra et kontorforråd, eller opprett et personlig skjema på datamaskinen. Ta med logoen din på skjemaet hvis du lager det selv. Du kan også bruke en mal fra Internett, hvor mange underleverandørblanketter er tilgjengelige.

Inkluder informasjon om jobben du byder på, antall timer du er villig til å jobbe og beløpet for lønn du forventer for arbeidet. Ta også med informasjon om utstyret og ekstraarbeidet du er villig til å levere eller som du trenger fra entreprenøren.

Angi delene av budet du inkluderer og ekskluderer. Tilkjenne alt du er villig til å gjøre eller ikke villig til å gjøre, jobber fra entreprenørens innledende budspesifikasjoner.

Skriv eller skriv inn datoene, plasseringen, adressen og prognosen på budskjemaet. Inkluder så mye detaljer som mulig slik at entreprenøren ser budet ditt så profesjonelt og lett å forstå.

Ta med din kontaktinformasjon på budskjemaet slik at entreprenøren lett kan komme i kontakt med deg hvis han har spørsmål eller ønsker å godta budet ditt.