Hvordan skrive en forretningsplan for å starte en medisinsk spa praksis

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En omfattende medisinsk spa praksis forretningsplan er det vitale første skrittet i å bygge en vellykket bedrift i medisinsk spa industrien. Uten en forretningsplan kunne ikke spa-eiere søke om lån eller offentlige tilskudd. En forretningsplan for medisinsk spa-praksis er et operasjonelt og økonomisk kart over hvordan spa-øvelsen skal drives. Det vil detaljere lisensieringen som kreves og gi en redegjørelse for de involverte kostnadene. Hvis du vil ha mer veiledning om å forske og lage en forretningsplan, kan du besøke de gratis online forretningsplanprogrammene som tilbys gjennom US Small Business Administration (SBA).

Elementer du trenger

  • Ordbehandlings- og regnearkprogrammer eller et forretningsplanprogram

  • Erfaring i spa-bransjen

  • Regnskapsfører

  • Forsikringsagent

  • Advokat

  • Mentor på Small Business Administration eller Score

Fremgangsmåte for en forretningsplan

Forskning og skriv Executive Summary. Dette er en generell beskrivelse av spa-medisinsk praksis. Et sammendrag vil inneholde informasjon om hvordan spa-praksis vil se ut, beskrive hvilken type klienter som skal bruke øvelsen, og informasjon om spa-tjenester som skal selges. Den medisinske spa-eieren må også beskrive sin forretningssyn og bedriftskvalifikasjoner for driften av en slik virksomhet.

Forskning og skriv informasjonen som kreves i avsnitt I i forretningsplanen, kalt The Business. Denne delen inneholder en kort introduksjon til virksomheten og utfordringene ved å åpne og eie medisinsk spa praksis. Underposisjoner som må inngå i del I, er markedsføring, konkurranse, drift, personell og forsikring.

Markedsføring vil beskrive den medisinske spa-praksisens kundedemografi og den planlagte annonseringsstrategien. Spa eiere vil diskutere sine reklameplaner og kampanjer. De vil også trenge en detaljert og faktisk analyse av demografien til potensielle kunder i området. Et budsjettblad for markedsføring må også inkluderes.

Konkurransen må være en grundig studie av andre medisinske kursteder i området. Denne underdelen beskriver hvordan de skal konkurrere med ditt medisinske spa og hva det tilbyr som er bedre, det samme eller dårligere.

Driftprosedyrer beskriver den daglige driften som for eksempel rengjøring av utstyr, behandling av kunder og håndtering av ansatte. Driftprosedyrer inkluderer også informasjon om forskriftsmessig overholdelse og lisensiering. Vurder denne delen nesten en "how-to" på den beste måten å drive en medisinsk spa-praksis. En annen underrubrikk for virksomhetsbeskrivelsen er Personale. Denne underrubrikken beskriver bakgrunnen til eierne, og nøkkelhelsepersonell.

Forsikring er den siste underposisjonen under avsnitt I. Under denne underrubrikken vil en virksomhet beskrive forsikringsdekningen den vil kjøpe og agenten den planlegger å bruke eller bruker til å kjøpe forsikringen. I tilfelle av medisinsk spa praksis, kan eieren ha forsikringen allerede på grunn av lisenskrav. Hvis dette er tilfelle, ta med en kopi av politikken i referansepartiet i forretningsplanen.

Forskning og skriv forretningsplan Seksjon II Finansdata og dens underposisjoner. Hvis hovedpersonene i medisinsk spa-praksis aldri har skapt bedriftsøkonomi, er det best å ansette en bedriftsrevisor for å hjelpe. Regneark for å lage disse budsjetteringsdokumenter er tilgjengelig gratis via SBA. Begynn denne delen med en oversikt over den medisinske spa-praksisens økonomiske plan. Ting å ta med er hvordan virksomheten skal tjene penger og informasjon om medisinske spa-praksisens oppstartskostnader.

Denne delen omfatter omfattende økonomiske regneark og grafiske diagrammer. Erfaring med et regnearkprogram er nyttig. Disse regnearkene og de fargerike grafene er en viktig del av en forretningsplan for medisinsk spa-praksis fordi de gjør det lettere å forstå virksomheten, og de tillater långivere å få et øyeblikksbilde av virksomheten uten å lese hele forretningsplanen. Underrubrikkene for denne delen inkluderer Lånapplikasjoner, Kapitalutstyr og Forsyningsliste, Et brudd-jevnt analyse regneark og forklaring, en balanse med resultatregnskapet. Regneark må støtte en treårig, årlig og kvartalsvis finansiell analyse av virksomhetens fremtid.

Seksjon III i forretningsplanen inneholder alle støttedokumenter. Denne delen vil inkludere referansesider som inneholder kildedata for alle fakta i forretningsplanen. Kopier av leieavtaler, kontrakter, intensjonsavtaler fra medisinske spa leverandører, lisenser og andre juridiske kontrakter er også inkludert i denne delen. Spa eiere må inkludere tre år med selvangivelse, et CV og medisinsk lisensiering. Hvis det medisinske spaet er en franchiseoperasjon, sørg for å inkludere franchise-kontrakten.

Samle medisinsk spa praksis forretningsplan for presentasjon. For å fullføre forretningsplanen vil medisinsk spa-praksis trenge et dekselark med firmaets navn og eiere som er oppført, en innholdsfortegnelse som viser hver seksjon og underavdeling og delen med støttedokumenter.

Har noen gjennomgå planen. SBA og andre organisasjoner tilbyr mentorer som vil gjennomgå planen din uten kostnad. Venner og familie er gode redaktører, men en bedrifts profesjonell uten personlige bånd til virksomheten, er bedre i stand til å avgjøre om din medisinske spa forretningsplan mangler noe eller er feil i regnskapet.