Kvalifikasjoner som trengs for å jobbe med barn i en gruppe hjemme

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Gruppeboliger er støttende samfunnsboliger med 24-timers personale designet for å hjelpe funksjonshemmede og vanskelige livsforhold lever så normalt som mulig. Gruppeboliger for barn kan huse ungdommer med fysiske funksjonshemminger, psykiske funksjonshemminger, emosjonelle problemer eller de som er i overgang mellom fosterhjem. Treningen du trenger for å jobbe med disse barna, avhenger av hvilken rolle du vil spille i hjemmet.

Sosial og menneskelig assistent assistent

Sosial- og menneskeserviceassistenter jobber i støttende roller innenfor gruppeboliger, hjelper sosialarbeidere og helsepersonell med både rekordoppbevaring og direkte klientbehandling. Sosial- og menneskelige tjenesterassistenter kan være ansvarlige for å opprettholde bosatte filer, organisere gruppevirksomhet for barn, gjennomgå behandlingsplaner med familiemedlemmer og gi komfort. De støtter programmer som er utformet for å møte hjemmehørende mål, for eksempel kommunikasjonsworkshops og ferdighetsutvikling. US Bureau of Labor Statistics sier at det er mulig å starte denne karrieren med videregående diplom, men de fleste arbeidsgivere foretrekker søkere som har minst en tilknyttet diplom eller sertifikat. Programmer i menneskelige tjenester, barn og ungdomsstudier og psykologi er gode utgangspunkt hvis du er interessert i å jobbe med barn.

Sykepleiere og andre helsepersonell

Gruppeboliger for barn med alvorlige psykiske og fysiske funksjonshemminger er bemannet av sykepleiere som bidrar til å møte hushjelpenes behov. En fireårig bachelorgrad i sykepleie er tilstrekkelig til å bli registrert sykepleier. Kortere to- til treårige assisterende og diplom sertifiseringer er tilgjengelige gjennom fellesskapskurs og sykehusopplæringsprogrammer, men BLS konstaterer at sykepleiere med bachelorgrad har flere karrieremuligheter. Arbeidsterapeuter kan jobbe med barn som har fysisk eller psykisk funksjonshemming. Disse fagpersonene hjelper barna med å utvikle livsferdigheter og arbeide rundt sine problemer ved å bruke en kombinasjon av modifiserte strategier og spesialutstyr. Fysioterapeuter hjelper barn med funksjonshemninger som forhindrer normal bevegelse gjennom trening, trening og manuell terapi. Arbeidsterapeuter trenger en mastergrad for å komme i gang, mens fysioterapeuter oppnår mastergrad eller doktorgrad.

Sosialarbeider

Du kan være i stand til å jobbe som sosialarbeider i et gruppebolig med bachelorgrad, men Arbeidsstatistikkstyret rapporterer at en mastergrad i sosialt arbeid er minimumskrav for de fleste stillinger i helsevesenet, samt mange arbeidsplasser i det sosiale tjenestesektoren. I en barnegruppes hjemstilling kan sosialarbeidere jobbe med barn som kommer fra voldsomme familier eller rådfører barn som flytter mellom fosterhjem. Folkhelsepersonell snakker med barna om å håndtere funksjonshemninger og tilbyr også utdanning og støtte til sine familier.

Generelle kvalifikasjoner

I tillegg til en formell utdanning må fagfolk i gruppeboliger ha en følelse av plikt, et sterkt ønske om å hjelpe andre og en stor tålmodighet og medfølelse. Kommunikasjonsevner er avgjørende for å arbeide effektivt med innbyggere, deres familier og helsearbeidere. Presidiet sier at politiets bakgrunnskontroller blir stadig mer vanlige for sosial og menneskelig arbeidstaker. Siden barnegruppens hjemmemedarbeidere er i nær kontakt med noen av samfunnets mest sårbare, er en politiets bakgrunnskontroll sannsynligvis uansett hvilken faglig rolle du velger.