Slik får du følgere på Instagram

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som sosiale medier blir stadig allestedsnærværende i verden av markedsføring og forretninger, arbeider mange merker hardt for å finne ut hvordan de kan bruke populære sosiale medier-plattformer for å øke sitt merke og nå sine kjernegrupper. Instagram er en av de mest populære sosiale medier apps i eksistens. Enkelheten som brukerne kan dele og samhandle med video- og bildeinnhold gjør det til en ideell plattform for merker som ønsker å utvide kontakten med deres forbrukerbase.

Hvorfor Instagram er viktig for en bedrift

For de fleste bedrifter, enten de er forretningsmessige eller forretningsmessige, finner du den beste måten å forbinde med nye kunder og beholde nåværende kunder lojale, et stort smertepunkt. Undersøkelser har vist at brukere på Instagram er 58 ganger mer sannsynlig å dele, kommentere eller likne et merkets innlegg enn brukere på noen annen sosial medieplattform. Fordi brukere har en tendens til å dele visuelt innhold, er Instagram-markedsføring en betydelig mer nyttig investering enn markedsføring på Twitter eller Facebook-plattformer.

Instagrams Utforsk side, som er tilgjengelig for alle brukere, er også et ekstremt nyttig verktøy, da det pleier å filtrere innlegg som er like i innhold til innlegg brukeren allerede har engasjert seg med. Dermed kan den levere meldingen direkte til potensielle forbrukere. Instagram har også fordelen av influencers. Influencers er volumkontoer av høy volum som forvaltes av en person eller enhet som er populær og klarert av brukere. Ved å utnytte kraften til influencers, kan bedrifter åpne sin merkevare opp til betydelig økt eksponering.

Instagrams grensesnitt lar deg bruke bilder for å fortelle historien om merkevaren din på en hvilken som helst måte du vil. Videoer, live-strømmer, historier og stillbilder støttes alle, og en kombinasjon av ovenstående lar deg koble deg til ønsket demografiske.

Hvordan vokser jeg mine Instagram-følgere?

Varemerker med store følgere synes å være populære og i kontakt med sine publikum. For å øke eksponeringen er det nødvendig å øke merkevarens tilhenger. Selv om det er fristende å anta at innholdet ditt vil finne publikum og at kremet vil stige til toppen, er faktum at alle merkene trenger hjelp til å finne sine kjernegrupper og utsette seg for tilhengerne som til slutt vil bli kunder.

Det er flere måter å dyrke merkevarens Instagram på. En populær måte er å bruke verktøy som Viral Upgrade, ViralRace og SocialDrift, som er utviklet for å øke tilhengerne. Med maskinlæringsalgoritmer som involverer potensielle brukere i merkets demografiske gjennom liker og kommentarer, multipliserer disse verktøyene sannsynligheten for at dine målkunder vil bli trukket til kontoen din, forstørre følgernummer og eksponering.

Bruke Instagram influencers til å markedsføre merkevaren eller produktet ditt er en annen populær måte å øke følgesvenningen din på. Ofte betaler merker noen med en høy tilhenger telle for å markedsføre sitt produkt uten å vurdere det faktum at hun kanskje ikke er den rette influenceren. Influencers er ikke effektive bare fordi de har en høy tilhenger telle; de må ha riktig målgruppe. De mest vellykkede merkevaren påvirker forholdene med spesiell forsiktighet for å forsikre seg om at deres innflytelse er den perfekte passformen for deres merkevare, selv om de har en lavere tilhengerkonto enn andre.

Instagram Best Practices

Transparens er et ofte oversett, men kritisk aspekt av et hvilket som helst merkevaresprangende forhold. Vær nøye med dine følgere for å sikre at de er alle ekte kontoer og ikke roboter. Hvis du er engasjerende med en påvirker eller kompenserer en for å øke varemerkets tilstedeværelse på sosiale medier, må du være sikker på at de er like gjennomsiktige med deg om verifiseringen av deres etterfølgere.

Bruk hashtags, men bruk ikke for mye. Ved å skape en viral hashtag er det mer sannsynlig å gi merkevarens eksponering og øke muligheten for brukerengasjement. Regelmessig samhandling med brukere som engasjerer seg med merkevaren din, vil trolig øke deltakelsen. Det samme gjelder for enhver form for konkurranse eller konkurranse som oppfordrer seerne til å kommentere, dele eller legge inn innhold av seg selv ved å bruke merkevarens hashtag. Å skape incitamenter for brukermedvirkning kan lønne seg eksponentielt for merkevarer.

Pass på at kontoen din følger de riktige kontoene. Hold øye med hva konkurrenters innflytelse og brukere i ditt varemerkeavdeling svarer på ved å følge dem på Instagram. Dette vil hjelpe deg med å tappe inn i hva som beveger nålen i ditt felt, og hjelpe merkevaren med å merke innholdet ditt tilsvarende.