Hvordan begynner noen med en oppfinnelseside å komme i gang uten penger?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er hver oppfinner drøm å skape et produkt som vil fortsette å forbedre folks liv, så vel som å gjøre det bra økonomisk i det offentlige markedet. Et av de mest utfordrende problemene for disse investorene er hvordan man får en oppfinnelsesidee startet uten penger. Selv om oppfinnelsesideen din kan virke dyr og kostbar å lage og produsere, er det noen få metoder som du kan oppnå de nødvendige midler for å få ideen din startet.

Venner eller familie

Utforsk muligheten til å spørre venner eller familie for et lån. Fortell vennene dine eller familie om oppfinnelsens ide og forklare dem hva det handler om. Hvis de tror på oppfinnelsens ide, spør dem om de kan hjelpe med å finansiere ideen din mens du finner måter å oppnå andre inntektskilder. Svar på eventuelle spørsmål som angår din oppfinnelse og hvordan du planlegger å betale dem tilbake, da dette vil bidra til å lindre tvil og bekymringer de måtte ha, samt forhindre potensiell skade på forholdet ditt som kan skyldes at du ikke er i stand til å tilbakebetale lån.

Statsstøtte

Søk om en Small Business Innovation Research Grant. US Small Business Adminstration Office of Technology administrerer et program kalt Small Business Innovation Research Program. Gjennom dette programmet hjelper SBA små, høyteknologiske og innovative bedrifter ved å tildele dem midler til forskning og utvikling. Å tjene disse midlene kan inspirere og motivere en oppfinner til å fortsette å jobbe og utvikle sitt produkt, da det er lån som ikke trenger å bli tilbakebetalt til regjeringen.

Angel Investors

Del dine ideer med engel investorer. Angel-investorer, også kjent som venturekapitalister, er vanligvis velstående personer som lager små investeringer i nye virksomheter. Hvis de tror at du har en god ide, kan de investere i deg ved å gi deg de tilstrekkelige midlene som trengs for å utføre oppfinnelsesideen din. Angel investorer har vanligvis mye erfaring i en bestemt industri og er villige til å hjelpe en person med en unik ide gjennom oppstartsprosessen, så mange av dem er gründere som også har hatt oppfinnsom eller nyskapende ideer i det siste. Du kan finne engel investorer gjennom ditt lokale handelskammer eller universitet alumni angel nettverk.