Hvor mye koster det å åpne et hundebageri?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

For folk som elsker hunder, liker å bake, og har en stor interesse for canine ernæring, kan et bakteppe være en svært lønnsom forretningsmulighet. Et hundebageri kan startes for så lite som $ 300 til $ 500 i ditt eget kjøkken.

Produkt linje

Tusenvis av gratis hundebehandlingsrecept er tilgjengelig på Internett. Endre oppskrifter for å utvikle din egen unike produktlinje.

Utstyrskostnader

Det nødvendige utstyret og redskapet som trengs for et hundebageri er lett tilgjengelig i de fleste kjøkken: stekeovn, matprosessor, måleskjeer, målekopper og kakeplater. Planlegg å bruke rundt $ 20 til $ 30 for å dekorere hjelpemidler, for eksempel kake-dekorere poser og tips, og kake kutter i morsomme figurer som bein eller pepperkake menn.

Ingredienskostnader

Kostnaden for å lagre bakeriet og kjøleskapet vil i utgangspunktet være rundt $ 150.Ingrediensene til et organisk bakeri vil koste betydelig mer.

Markedsføringskostnader

Design ditt eget visittkort på en av de mange print on demand-butikkene på Internett. Noen tilbyr logo designtjenester, gjør-det-selv nettsteder, brosjyrer, kjøretøy skilting og andre forretningsmessige markedsføringsverktøy. Avhengig av budsjett og krav, kan dette aspektet av virksomheten koste mindre enn $ 100 eller mer enn $ 200.

Bokføring Budsjett

Invester i småbedriftsregnskapsprogramvare, som Quickbooks eller Simply Accounting, eller last ned et åpen kildebokholderprogram gratis.