Hvordan bli en begravelseskoordinator

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Begravelseskoordinatorer - mer kjent som begravelsesdirektører, morticians eller begravere - ordne og direkte tjenester til den avdøde. Oppgaver inkluderer å flytte kroppen til et lyskryss, forberede restene, utføre eller arrangere en seremoni som ærer den avdøde, forberede og sende nødvendig papirarbeid til myndigheter og gjennomføre endelig disposisjon av kroppen. De fleste begravelsesdirektører er også eieroperatører av sine lyskilder og er ansvarlige for å styre forretningsoppgaver, opprettholde finansielle registre og utføre generelle plikter. Fordi alle stater krever at begravelsesdirektører er lisensiert, er det nødvendig med spesielle forberedelser og treningsprogrammer.

Skaff deg et videregående diplom eller GED. Ved gjennomføring av videregående skole, bestemme en akademisk handlingsplan. Noen høyskoler, yrkesskoler og universiteter tilbyr 2- eller 4-årige programmer i mortuary science. De fleste stater krever begravelsesdirektør kandidater til å holde en tilknyttet grad med noen kurs i begravelses tjeneste utdanning. Relevante kurs inkluderer også sosial tjeneste, folkehelse, lov og bedriftsledelse. Når en utdanningsplan er utviklet, utfør den ved å søke på skoler som tilbyr kurs i begravelsesopplæring, fullføre registreringskrav og delta i klasser. Fullfør et studieprogram.

Søk om lærling i et akkreditert begravelseshjem eller mortuary. Mange lærlinger varer mer enn et år; Noen stater angir den nødvendige lengden på internship. I tillegg tillater noen 4-årige høyskoleprogrammer i mortuary science studentene å fullføre lærlingskap eller praktikkrav som en del av et studieprogram.

Registrer deg og forberede en stats- og / eller nasjonal lisenseksamen. Forberedelse kan inkludere besøk av begravelsesutdanningsnettsteder, deltakelse av forhåndsseminarer, lesing av tekster på begravelsesopplæring og gjennomføring av studieguider. Eksamen kan inneholde noen muntlige spørsmål og noen skriftlige svar.

Fullfør statens søknad om lisensavtale. Send nødvendige papirer og legitimasjon til lisensstyret. Når lisensen din er godkjent, søk jobber med et lyskryss eller begravelsessted.

Tips

  • Begravelseskoordinatorer er ofte tilknyttet kirker eller andre tilbedelsessteder. De tjener som liaisons mellom begravelseshjem og religiøse institusjoner. De fleste av disse stillingene er frivillige og deltid. Alle begravelsesdirektører fungerer ikke som embalmerer; Imidlertid er de fleste begravelsesdirektører i stand til å utføre balsamering og styring av oppgaver. Noen stater krever at alle begravelsesdirektører mottar separate balsamlisenser.

Advarsel

Stater har spesifikke retningslinjer for å oppnå lisens. Sørg for å kontakte statens begravelsesdirektørforening for mer informasjon før du begynner på en karriere. Begravelsesdirektører som flytter til andre stater må sørge for at de oppfyller lisenskravene før de får en jobb. Noen stater har gjensidighetsavtaler med andre stater, mens noen ikke gjør det.

Anbefalt