Hvordan skrive et garantibrev

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du kjøper en elektronisk eller husholdningsvare, se etter garantibrevet som følger med i emballasjen dersom en garanti tilbys av produsenten. Formålet med garantibrevet er å informere forbrukeren om vilkårene i garantien, for eksempel hvilke deler som er dekket og vilkårene for dekning, samt garantiperioden og hvem du skal kontakte for å samle på garantien hvis nødvendig.

Identifiser bokstavets formål i fet skrift over toppen av siden. Skriv "Brev av garanti" øverst på brevet, slik at kundene vil merke tittelen umiddelbart.

Forklar formålet med garantibrevet. I første ledd, identifiser produkt- og modellnummer og hvis garantien er begrenset, eller dekker bare enkelte deler, eller om den er altomfattende. Angi tidsrammen for garantien.

Nærmere vilkårene og betingelsene for garantien. Hvis for eksempel garantien bare dekker "normal bruk", definerer du normal bruk. Hvis garantien bare gjelder for et bestemt antall miles, skal du definere det nummeret. Forklar under hvilke forhold garantien blir ugyldig. Dato brevet.

Fortell kundene at de må kontakte deg (produsenten) for å rapportere eventuelle feil; gi dem kontaktinformasjonen og timene og dagene for driften til telefonsentralen.

Takk kundene for deres virksomhet. Ingen signatur er nødvendig.

Advarsel

Garantier er juridiske avtaler mellom forbrukeren og produsenten. Ha en advokat som spesialiserer seg på garantier og erstatningsloven, undersøke garantibrevet før du inkludere det med noen produkter for å sikre at den overholder lokale, statlige og nasjonale lover.

Anbefalt