Hvordan selge annonsering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hver bedrift trenger å bli ordnet, slik at den kan bli lønnsom og lykkes. Derfor trenger bedrifter effektiv annonsering. De fleste har ikke tid, kunnskap eller riktige ressurser til å annonsere på egenhånd, og derfor ansetter de andre til å gjøre jobben for dem. Det er betydelig konkurranse på dette området, og hvis du vil at kundene skal velge annonseringstjenester, bør du gå gjennom visse trinn for å oppfylle målet ditt.

Finn gode kundeemner. Å få gode kunder er sentrale i å selge reklame. Du kan få tak i disse gjennom telefonkataloger, offline- og nettbrettkataloger, adresselister, henvisninger fra andre, nettverk, bedriftsorganisasjonsliste og selskaper som tilbyr tjenesten til å gi deg levedyktige kundeemner for bedrifter som kan være interessert i reklame.

Kaldesignale potensielle annonsører ved å kontakte bedriften direkte og fortelle dem om annonseringstjenestene dine. Forskning dine potensielle kunder før du ringer, slik at du kjenner bakgrunnen for deres virksomhet. Hvis en resepsjonist eller sekretær svarer, må du alltid be om å snakke med den ansvarlige personen. Det kan være nyttig å skrive ut hva du vil si på forhånd, men bare som en veiledning for å hjelpe deg med å få dine tanker organisert, snarere enn som et "hermetisert" skript. Den beste tiden for å ringe er vanligvis tidlig om morgenen, fordi de som bestemmer seg for en bedrift, kan være mer villige til å lytte til banen din.

Gi kontaktmiddel, slik at interesserte parter kan komme i kontakt med deg. Gi dem med bedriftens telefonnummer, faksnummer, postadresse, sted, e-postadresse og, hvis relevant, din webadresse.

Sett opp et oppfølgingsanrop til bedrifter som har uttrykt interesse for annonseringstjenestene dine. Vær vedvarende når du får dem til å sette opp en bestemt dato og tid for å møte ansikt til ansikt.

Klær å imponere når du møter en potensiell klient. Første inntrykk er den mest varige, så presentasjon av et profesjonelt utseende er viktig. Å ha på seg en dress er mye bedre enn å ha på seg klær.

Forbered deg riktig når du setter deg ned med et prospekt. Har kunnskap om deres spesifikke bransje, selskapets historie og konkurranse ved å gjøre litt forskning før du møter. Når du er kjent med detaljene i en bedrift, viser det seg at du har en forståelse for deres behov. Før du kommer inn på banen, spør dem hva de mener gjør dem unike og hvilke kunder de er mest interessert i å nå. Arbeid for å overbevise dem om at du kan utvikle en reklamekampanje som vil tilfredsstille deres behov ved å effektivt ta tak i så mange potensielle kjøpere som mulig og få disse utsiktene til å fungere.

Lukk salgsavtalen. Be om bestillingen og håndter eventuelle potensielle innvendinger ved å tilby dine prospekter og reklamepakker, og legg igjen vekt på hvordan annonseringstjenestene dine vil være mer fordelaktige for dem enn konkurrentens. Be dem om å signere ordren ved å si noe, for eksempel "Jeg trenger din signatur, så vi kan få ting å rulle."

Tips

  • Vær vedvarende. Plasser tilbakeringinger og gjør oppfølging med potensielle kunder som har uttrykt interesse for dine tjenester.

Anbefalt