Etiquette for en chef for en død i familien

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen ganger går lederens plikter utover å måle produksjon og ytelse for selskapet. Noen ganger må disse ledelsesevner brukes til å gjenkjenne og bistå med opp og ned i en ansattes liv utenfor jobben. I gamle dager, slik at ditt personlige liv kunne overlappe med ditt profesjonelle liv ble fryntet på. Siden da har lederne lært viktigheten av å opprettholde balanse.

Lederens rolle

Lederen er representant for et selskap når de reiser og samhandler med kunder, så vel som når seriøse hendelser krever ledelse. Familien til de berøvede, medarbeidere av den ansatte og andre avdelinger ser hvordan han håndterer situasjonen. Meninger dannet om selskapet på dette kritiske tidspunktet kunne påvirke produksjon og holdninger over hele linja.

Respektere personvern

En leder kan ringe direkte fra en ansatt som har hatt en død i familien, eller han kan til og med være den personen som leverer de dårlige nyhetene til den ansatte. Medarbeider skal bli kalt inn i et eget rom uten å gi en stor kunngjøring foran andre ansatte. Det er viktig at medarbeider er vist at hans personvern er verdsatt. La det stå opp til medarbeideren om han ønsker å utlevere denne informasjonen til andre.

Kondolanser og familien

Riktig etikett for en sjef er å ringe familien og tilby kondolanser på vegne av seg selv og selskapet. Hvis medarbeider ønsker en skulder å gråte på, bør sjefen være forberedt på å høre. Ansatte trenger en rimelig tid før han kan svare på spørsmål om å komme seg tilbake til jobb. Ved håndtering av død og død i en ansattes familie, bør veileder også sende et brev, kort eller blomster.

Ansattes død

Medarbeidere tilbringer en stor del av dagen med hverandre. De utvikler vennskap. En død av en medarbeider eller en medarbeider familiemedlem kunne resonere gjennom hele kontoret. En arbeidsplass bør vurdere å gi medarbeiderne beredskapsrådgivere som er opptatt av konfidensialitet, som er uavhengige av selskapet og som er opplært til å håndtere å hjelpe folk med å løse aktuelle problemer og nye problemer som er komplisert av døden.

Ansattes fordeler

Sjefen bør ta en aktiv rolle i å hjelpe medarbeiderens eller ansattes overlevende til å få noen fordeler som følge av selskapsforsikringer. Disse fordelene kan inneholde svar på familieens presserende spørsmål om begravelseskostnader eller håndtering av økonomiske byrder døden kan ha lagt på familien. Når det er hensiktsmessig, tre eller flere dager etter hendelsen, forenkle betalingen av ytelser som forventes ved å ringe arbeidstaker og samle alle nødvendige opplysninger.

Anbefalt