Hvordan bli en lærer med en business grad

Anonim

Å gjøre overgangen fra næringslivet til undervisningsområdet er ganske enkelt. De som har en bedriftsgrad på bachelorgradsnivå eller høyere, kan bli lærere ved å fullføre hva de fleste stater refererer til som alternativ sertifisering. Alternativ sertifisering brukes av mange stater for å overvinne lærermangel eller bare å tiltrekke seg talentfulle individer vekk fra andre områder som forretninger. Bureau of Labor Statistics prosjekter lærer arbeidsplasser vil vokse med om lag 13 prosent gjennom 2018.

Besøk nettsiden til din statsavdeling for utdanning for å fastslå kravene til å oppnå alternativ sertifisering som en forretningsutdannelseslærer. Erhvervsutdannelseslærer underviser vanligvis på videregående nivå, så de fleste av kravene du må oppfylle, ligner de som trengs av de fleste videregående opplæringslærere.

Send inn søknaden din om alternativ sertifisering til statens styre med all nødvendig dokumentasjon. Generelt vil de fleste applikasjoner kreve at du også sender inn transkripsjoner fra hvert høyskole eller universitet du deltok, anbefalingsbrev, et CV og muligens til og med en personlig erklæring om hvorfor du vil bli lærer.

Fullfør bakgrunnskontrollen din ved å ta fingeravtrykkene dine. Alle stater krever at du fullfører en full bakgrunnskontroll før du kan bli sertifisert for å undervise. Noen kan kreve dette med ditt første program, mens andre kan kreve det etter at du har fullført resten av sertifiseringsprosessen.

Pass dine sertifiseringseksamener. Hver stat har en eksamen eller et sett med eksamener som det krever for at du skal kunne få et læringsbevis. Hvis du ikke har noen undervisningserfaring i det hele tatt, er det sannsynlig at du vil bli pålagt å ta tester over din kunnskap om læreryrket som dekker områder som etikk, juridiske problemstillinger og undervisningsteori. De fleste stater krever også at lærerne skal gjennomføre en pre-profesjonell eksamen som tester deg over de grunnleggende kunnskapsområdene som de fleste lærere allerede burde vite, for eksempel lesing og skriving. Den endelige eksamen som ofte kreves, er en fagfelteksamen som teste dine kunnskaper om emnet du ønsker å undervise.

Få lærerfaring ved å undervise med foreløpig lisens. De fleste stater vil forlenge deg et foreløpig lisens eller sertifikat for å undervise i virksomheten når du har oppfylt sertifiseringskravene. Dette vil tillate deg å undervise mens du tar vare på eventuelle mangler i bakgrunnen din.

Det kan hende du må ta kurs i utdanningsteori, barndomspsykologi og andre områder som er underlagt opplæringsdepartementet. Du vil sannsynligvis jobbe under direkte tilsyn av en skoleadministrator som vil gi en anbefaling på vegne av deg for full lisens når prøveperioden er over. Disse prøveperioden kan vare hvor som helst fra ett til tre år.

Anbefalt