Slik åpner du en tatoveringsbutikk i Arizona

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er seriøs om å starte en tatoveringslokale i Arizona, må du først være sikker på at du er klar til å gi kvalitet tatoveringer til kundene du skal tjene. StartUpBizHub anbefaler å delta i en ett til to års lærlingskap før du starter din egen virksomhet. Dette vil gi deg muligheten til å utvikle dine tatoveringsevner og få en bedre forståelse av hva det tar å kjøre en tatoveringsbutikk. Deretter kan du fortsette med å åpne din egen virksomhet.

Registrering av din Arizona Tattoo Shop

Bestem et navn for din tatoveringsbutikk, og sjekk med Arizona Corporations Commission for å forsikre deg om at navnet du velger passer til deres navngivningsstandarder og ikke allerede er i bruk (se Resources linken nedenfor). Du kan også reservere navnet i 120 dager mens du får andre dokumenter sammen, slik at ingen andre bruker den.

Søk om et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer (EIN) via Internal Revenue Service (IRS.gov). Uansett om du har ansatte, er en EIN fortsatt nødvendig for arkivering av registreringsdokumenter, åpning av forretningskontrollkontoer og skattemessige formål.

Besøk nettstedet til Arizona Corporation Corporation Commission for å laste ned de riktige registreringsfilene hvis du planlegger å lage tatoveringslokalet et selskap eller et aksjeselskap (se Ressurser). Kommisjonen anbefaler å konsultere en advokat for å være sikker på at du legger inn de riktige skjemaene.

Send registreringsskjemaene til tatoveringsbutikken din til Arizona Corporation Commission med riktig arkiveringsavgift. Du kan gjøre det ved å sende søknaden til adressen som er oppført på skjemaene, eller ved å sende inn elektronisk informasjon via State of Arizona Public Access System (se Resources).

Vær oppmerksom på at selv om Arizona State Law ikke krever at du har en lisens til å utføre tatoveringer, er det lover som regulerer hvem som kan motta tatoveringer, og staten vil kreve at du oppfyller disse forskriftene, for eksempel ikke å gi tatoveringer til enkeltpersoner mellom alderen av 14 og 18 uten en forelder foresatte. Se ressurslinken nedenfor for en fullstendig liste over disse lover.

Fyll ut det riktige skjemaet for å registrere Transaction Privilege Tax (TPT) med Arizona Department of Revenue. Du må betale denne skatten hvis du har ansatte, eier, leier eller leier eiendom for din bedrift eller har et kontor eller forretningssted. Se ressurslinken for de aktuelle skjemaene.

Åpne din Arizona Tattoo Parlor

Finn et sted for din tatoveringsstudio som ligger i et sterkt kommersielt område med mye trafikk for fotgjenger- og kjøretøyer, for å øke sjansen for innkjørende kunder. Du trenger et sted som har plass til alt utstyr og møbler for deg og eventuelle ansatte du måtte ha. Ta kontakt med by- og fylkehelsetjenestene for å finne ut om du trenger å møte spesifikke bestemmelser for å opprettholde en tatoveringsbutikk i Arizona.

Kjøpe utstyr og forsyninger du trenger. Du vil selvfølgelig trenge tatoveringssettet ditt, inkludert blekk og tatoveringsutstyr. Du trenger møbler for studioet ditt både for dine ventende kunder og for de klientene som mottar en tatovering for å være komfortabel. Du vil også trenge utstyr for å holde forsyninger sanitert for å oppfylle statlige forskrifter.

Fremmer din Arizona-tatoveringsbutikk ved å plassere flyger på populære steder (for eksempel lokale barer eller kaffebarer) som inneholder eksempler på arbeidet ditt og all lokasjonsinformasjon. Vurder å tilby spesialtilbud til nye kunder for å få folk i døren. Gi ut visittkort til alle du møter. Annonser i den lokale telefonboken eller andre publikasjoner. Mange individer får mer enn en tatovering, så du kan også vurdere å tilby henvisningsinsentiver for å holde kundene tilbake.

Tips

  • Mens Arizona ikke krever at du får en lisens eller tillatelse til å kjøre en tatoveringsbutikk fra 2010, må du fortsatt registrere virksomheten, som noen andre, med Arizona Corporation Commission.