Hvordan starte et modelleringsbyrå

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan starte et modelleringsbyrå. Å starte ditt eget modelleringsbyrå vil sette deg i kontakt med noen vakre ansikter, men for å gjøre det i modelleringsvirksomheten, er navnet på spillet kontakter.

Få erfaring. Arbeid for et eksisterende modelleringsbyrå for å få en praktisk følelse for virksomheten. Modelleringsbyråer lykkes på grunn av talentet de representerer og kontaktene de må få jobb for sine modeller. Du må vite hvor arbeidet er før du går ut på egen hånd.

Velg typen modell din byrå representerer. De fleste byråer representerer bare unge kvinner i alderen 15-19 år. Andre spesialiserer seg i pluss-størrelse modeller eller eldre modeller 40 og høyere. Bestem spesialiteten din etter typen modell og kontakter som er tilgjengelige i ditt område.

Identifiser markedet for ditt område. Hvis du bare har lokale kontakter, vil virksomheten din være begrenset til arbeidet i ditt område. Modeling hot spots som Los Angeles, New York og Dallas tiltrekker seg større bedrifter og håndterer kontakter fra hele verden.

Bekreft modellbasen din. Området der du etablerer deg, skal ha en stor befolkning i aldersgruppen 15-19 hvis du fokuserer på tradisjonelt modellarbeid.

Velg et sted som har god eksponering. Du vil at kundene, både modeller og annonseringsklienter, skal kunne finne deg enkelt.

Bruk en kommersiell eiendomsmegler for å finne et passende sted for din bedrift.

Sjekk med by eller fylkeavdelinger for å få en bedriftslisens. Forhør hva forskriften gjelder for å starte en slik virksomhet. Spør om det er andre tillatelser som må søkes om.

Signer en leieavtale. De fleste kommersielle leieavtaler er trippelnett, hvor leietaker (deg) betaler for alle drifts- og vedlikeholdskostnader, samt skatt og forsikring.

Lei en arkitekt og entreprenør for å gjøre eventuelle endringer på kontoret.

Opprett kontrakter for dine modeller og annonseringskunder. Lei en advokat for det juridiske arbeidet.

Finn talent. Du må tiltrekke seg modeller enten gjennom en åpen samtale til publikum for audisjoner eller å finne talent med en speider.

Sett opp fotografier med en fotograf for å gi modeller med porteføljer som de kan vise til klienter.

Kontaktkunder. Store selskaper trenger modeller for utskrift og fjernsynsreklame. Store kjøpesentre ansetter modeller for moteshow, og store bedrifter trenger modeller for å tiltrekke seg oppmerksomhet til skjermer.

Gjør deg klar for lys, kamera og handling.

Tips

  • Jo flere kontakter du har til arbeid for dine modeller, jo mer vellykket vil du være. Din jobb vil være å finne de riktige modellene for riktig jobb.

Advarsel

Vær forsiktig med annonsører som lover store ting for modellene dine. Hvis det høres for godt ut til å være sant, er det sannsynligvis. Pass på at du har å gjøre med anerkjente selskaper.