Binder Clip Alternativer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Binder klipp er biter av bøyd stål med to metall looper. Ved å trykke på løkkene sammen, kan kjeftene av klippet åpnes. De kommer i forskjellige størrelser for å holde varierende tykkelser av papirene. Mens bindemiddelklemmer sikkert kan holde papir sammen, har de også ulemper. For personer med leddgikt kan det være vanskelig å åpne klippene. I situasjoner med begrenset lagring, for eksempel full fil skuffer, kan bindemiddelklemmer ta opp mer plass enn alternativer. Binder klipp kan være dyrere enn alternativer også.

Binders

Papirklipp er tynne ledninger bøyd i kurver slik at de kan holde papir. De er rimelige, enkle å bruke og lett tilgjengelig. Papirklipp kommer i en rekke størrelser, former og farger. Papirklipp er effektive for midlertidig å holde papir sammen, men de kan ved et uhell slippe av.

Staples

Stifter er tynne metallstykker som drives av papir med stiftemaskin. Den viktigste fordelen med stifter er at de permanent holder papirer sammen.Klipper krever imidlertid bruk av stifter og kan ikke komme i en størrelse som er stor nok til å holde sammen mange ark. Stifter kan være vanskelig å fjerne og vil gi merker og hull hvis papirene må separeres.

binding

Mange typer bindinger er tilgjengelige, for eksempel spole, kam, strip og bokbindinger. Bindinger festes sammen sammen med papir og gjør dem ser mer profesjonelle ut. Imidlertid bindende krav spesielle utstyr, som vanligvis er tilgjengelig bare gjennom trykkerier eller kontorforretninger butikker.

Gummibånd

Gummibånd er elastiske løkker som kan brukes til å holde sammen papir. Gummibånd er allment tilgjengelige og billige. Gummibånd kan imidlertid føre til at papiret krølles, så det er best brukt for store mengder papir eller ark med papir med papstøtte eller noe lignende.

Pushpins og Magnets

Pushpins og magneter kan brukes til å holde papir sammen på en oppslagstavle eller magnetisk overflate. Pushpins vil legge et hull i papir. Både trykknåler og magneter kan utilsiktet fjernes, noe som fører til at papirene faller og blir uorganiserte.

Prong Festemidler

Prongfeste er noe lik stifter, men krever ikke bruk av stiftemaskin. Det er imidlertid nødvendig med et hull eller et eksisterende hull. Prongfesteholderene holder dokumenter sikkert mens de lar seg rotere rundt festeanordningen. De er også lette å fjerne om nødvendig. De kommer i en rekke størrelser. Prongfeste er også kjent som brads eller messingfester.

Anbefalt