Hvordan selge brukte klær på loppemarkedet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er lei av å ha garasjesalg og ikke har hatt mye lykke med butikkbutikker, bør du vurdere å leie en messe på et loppemarked. Disse mellomrommene for brukte varer er ikke bare for å vise antikviteter og samleobjekter. Både moderne og vintage klær vil ta øynene med å bla gjennom kunder. For å få det høyeste resultatet for brukte klær, bruk tid på å forberede dem til presentasjon. Dette kan bringe inn en tredjedel til halvparten av prisen når klærne var nye.

Elementer du trenger

  • Klær kleshengere

  • Salgskoder

  • Sikkerhetsnåler

Vask og stryke alle klærne. Du vil at plaggene skal se friske, rene og klare til bruk. Løkk knappene, lås på glidelåene og lukk låsene. Fest buene og lås belter.

Legg klærne på kleshengere. Dette gjør at topper, bukser, kjoler, skjørt og shorts lettere å bla, og holder loppemarkedskapet ryddig. Foldede klær kan lett falle på gulvet og bli skitne.

Pris hvert stykke klær. Fest en salgskode med en sikkerhetsnål. Følg alle loppemarkedsregler for merking av varer til salgs. Hvis du ikke er der for byttehandel, ikke anta at markedseieren vil forhandle priser for dine varer.

Roter klærne ofte. Gjør kiosken frisk og ny, ved å plassere sesongvarer på forsiden. Bytt ut de kjente brikkene som henger rundt omkretsen av boothen noen få dager.

Vis elementer med nye koder og merkenavn. Plasser disse i vanskelige områder, for eksempel displayvinduer eller på forsiden av kabinen.

Skriv en beskrivelse for spesielle eller uvanlige klær. Forklar historien til et vintageplagg eller at en formell kjole har blitt endret; Etiketten kan si størrelse 12, når den egentlig passer som en 10.

Tips

  • Før du leier en booth på et loppemarked, få alle vilkårene i en skriftlig kontrakt. Vet hvilken prosentandel av salget markedet vil ta, kostnaden for en månedlig eller daglig booth utleie, og hvis du må følge markedsførende kampanjer.