Grunnleggende om bedriftsøkonomi

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedriftsadministrasjon dekker en rekke yrkeskrav. Grunnleggende jobbelementer inkluderer økonomistyring, menneskelige ressurser, kommunikasjon og teknologiledelse. En ekspert i bedriftsadministrasjon må forstå faser av bedriftsledelse fra start til slutt. Disse inkluderer planlegging og start av en bedrift, ledelse av en eksisterende virksomhet, og strategi for å avslutte eller lukke en bedrift.

Forretningsplanlegging

Grunnleggende om bedriftsøkonomi begynner med å planlegge en ny virksomhet. Dette innebærer å forstå produktene og tjenestene du vil levere, bransjens vertikale og konkurrentene dine. Bedriftsadministrasjon starter ofte med å skrive en formell forretningsplan. I dette dokumentet skisserer du målene for virksomheten og ressursene du trenger for å oppnå disse målene.

Bedriftsledelse

Bedriftsadministrasjon involverer vanligvis ledelsen av ett eller flere sentrale områder av virksomheten. Dette kan omfatte økonomistyring, samt analyse og innstilling av priser. Skatt og juridiske hensyn er et grunnleggende element i bedriftsøkonomi. Hvordan du bruker beslutningsprosesser og lederegenskaper i å håndtere medarbeidere og kunder, er et viktig aspekt ved å lykkes i bedriftsøkonomi.

Ferdighetssett

Det er visse ferdighetssett som er grunnlaget for suksess i bedriftsøkonomi. Å være dyktig på numerisk og juridisk analyse bidrar til å dekke en rekke krav i bedriftsøkonomi. Informasjonsteknologi spiller en betydelig rolle i mange virksomheter, så sterk teknologi og nettverksteknologi er en fordel. En forståelse av forretningsetikk og evne til å profilere og bilde av ærlighet og autoritet er grunnleggende elementer i bedriftsøkonomi.

Forsikring, Skatt og Juridisk

På det mest grunnleggende nivået med å drive en bedrift er de grunnleggende kravene som omhandler forsikring, skatter og forretningsrett. En grundig forståelse av kravene og nødvendighetene til disse tre områdene er nødvendig i nesten enhver forretningsadministrasjonsjobb.

utdanning

De fleste som har alvorlige karrieremessige ambisjoner i bedriftsøkonomi, får en Masters i Business Administration (MBA) grad. Denne pedagogiske bakgrunnen dekker de grunnleggende kravene til feltet og hjelper til med å legge grunnlaget for å få en jobb.

Slutt strategi

Småhandelsadministrasjonen noterer seg en noen ganger oversett grunnleggende for bedriftsadministrasjon: kunnskap om hvordan man kommer seg ut. Bedriftsøkonomiske grunnleggende inkluderer ferdigheter og ekspertise i konkurs, salg av en virksomhet og likvidering av eiendeler.