Måter å heve penger til kirkegårdsvedlikehold

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fakta: Dødeligheten er 100 prosent. De som har gått for oss, ligger nå i deres endelige hvilested, men det kan mangle midler for å opprettholde visse kirkegårder. Som Illinois Historic Cemetery Preservation Handbook peker på, serverer kirkegårder både levende og døde som steder som inviterer overlevende til å besøke og reflektere over sine venner og kjære. Opprettholde dem med omhu er i alles interesse.

Lag en ideell organisasjon

Kirkegårdsforeninger kan danne ideelle "Venner" -komiteer som kan fradrages bidrag til vedlikehold og bevaring. Etablere et nettsted, distribuere flyger og annen informasjon og vert å gå og historiske turer på kirkegården for å tromme opp interesse. Kontakt lokal historisk, hage, slektsforskning, samfunns-, veteran- og bevaringsorganisasjoner som kanskje ønsker å bli involvert i kirkegårdsvedlikeholdsarbeid.

Hold en middag

Vert en fundraising middag, lunsj eller brunsj. Planlegg en høyttaler for å snakke om kirkens historiske betydning, noen kjente figurer eller personer av lokal betydning begravd der, og hvilke typer vedlikehold / bevaringsarbeid som trengs. PowerPoint-presentasjoner med bilder fra både kirkegården og folk som er begravet der, kan være nyttige.

Adopter-a-Plot

Ta en cue fra kirkegårdsforeninger som har utviklet adoptiv-en-plott programmer for de interred som ikke lenger ser ut til å ha etterkommere i området. Mens noen mennesker donerer sin tid og jobber for å gjøre fysisk vedlikehold som å rydde ugress og rusk, andre donerer penger slik at kirkegårdsforeninger kan ta vare på deres vedtatte tomter, ved hjelp av bidragene til gressfrø, plantinger, ertgrave og andre gjenstander.

Lag og selg kalendere

For de kirkegårder med elaborately skulpturerte gravsteiner, vurder å sette sammen en kalender med spesielt slående minnesmerker og selge dem som fundraisers. Mange kjente skulptører har også skåret gravsteiner i 19 og tidlig på 20-tallet, så inkludere deres arbeid hvis de er funnet på kirkegården.

Oppfordre til donasjoner i form

For spesifikke prosjekter, tilnærming lokale bedrifter for å se om de skal donere tjenester. For eksempel, kontakt et treskjæringsfirma hvis beskjæring av store trær er nødvendig. Grusbedrifter eller planteskoler kan donere sine varer, og hvis kirkegården har 501 (c) 3 nonprofit status, er slike gaver fradragsberettigede for virksomheten.