Definisjon av Business Process Design

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forretningsprosessdesign, også kjent som forretningsprosessmodellering, brukes til å utvikle effektiv forretningspraksis. Den kombinerer målene for hver avdeling i virksomheten for å lage et repeterbart sett med instruksjoner for å gjøre virksomheten effektiv.

Identifikasjon

For å forstå forretningsprosessdesign, er det viktig å forstå hva en forretningsprosess er. En forretningsprosess er en gruppe forretningsmetoder som kommer sammen for å skape noe verdifullt som et produkt eller en tjeneste.

Funksjonsavdelinger

Ofte er virksomheten i en virksomhet skilt i individuelle avdelinger, kalt funksjonelle avdelinger, som utfører forskjellige funksjoner. Imidlertid finner mange bedrifter det mer effektivt å skape forretningsprosesser som overskrider funksjonelle avdelingsgrenser. Dette får hver avdeling i en organisasjon som arbeider sammen mot et felles mål.

Prosessforbedring

Forretningsprosessdesign brukes ofte når et selskap foretar et prosessforbedringsprosjekt. Dette skjer når en bedrift gjenkjenner at de ikke er så effektive som mulig. Forretningsprosessdesignet hjelper selskapet med å eliminere muligheten for å miste penger gjennom ineffektiv arbeidspraksis.