De beste stedene å jobbe for tenåringer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er en tenåring, og du er på utkikk etter en deltidsjobb eller sesongarbeid, vil du ikke bli overrasket over å få vite at de beste jobbene du har mulighet til å lande, er i tjenesteytingsindustrien. Bureau of Labor Statistics rapporterer at ungdomsarbeiderne økte med 571 000 mellom april og juli i 2010, tjenestejobber var fortsatt etterspurt, og selskaper ansatte mindre dyre tenåringsarbeidere. Du kan også finne en god betalende jobb med jevn arbeid i din egen bakgård eller naboens, for å være mer presis.

Hoteller og feriesteder

Hvis du er ute etter sesongarbeid, enten i løpet av en ferieferie eller i sommermånedene, bør du prøve å se på hoteller eller feriesteder. Forbes.com rangerer housekeeping som en av de beste sommerjobbene for tenåringer. Lønnen er i gjennomsnitt omtrent $ 10 per time, men du vil sikkert bli svett, skitten og sår. Resorts tilbyr også mer attraktive arbeidsplasser til tenåringer som livredder ved bassenget, caddying på golfbanen, bussbord, servitør eller servering som betjent. De fleste av disse jobbene er avhengige av tips, men spesielt i et feriested, men inntekter i tips kan gå langt. De fleste hotell og feriested jobber kan være underholdende, med et morsomt miljø og mange tenåringer din egen alder å møte og jobbe med hver dag.

Privat kontraherende

Når du går inn i tenårene dine, kan du føle deg som om du er utenfor jobber som din lillebror eller søster kunne gjøre, men privat oppdragsgiver kan være en stor bedrift. Ifølge både hourlycareers.com og Forbes.com er en av de beste betalende jobbene for tenåringer barnevakt. Ja, barnevakt. Barnepass er stor virksomhet i USA, og mange arbeidende foreldre er desperate for barnepassløsninger i pauseperioder eller sommerferie. Tenåringer, spesielt de som er sertifisert i barnehage, så vel som pålitelige og ærlige og kan gi egen transport, kan tjene en anstendig timelønn. Gressklipping og enkle landskapsarbeid som mulching eller trekking av ugress kan også tjene deg til en jevn om ikke spektakulær lønn. Få to eller tre stabile kunder i ditt nabolag, og du har en jevn sommerjobb. Husdyrsitting har også blitt en stor bedrift, spesielt med de høye kostnadene for kenneler. Du kan se din nabo hund for en uke og få en god inntekt.

restauranter

Fra venterbord til vasking har restauranter en rekke jobber for tenåringer. Selvfølgelig krever disse jobbene mye arbeid, kjører rundt, skrubbe skitne servise, rengjøringsbord, ting du ikke ville gjøre hvis foreldrene spurte deg. Du kan finne noen lønninger over minimumslønn, og hvis du er heldig nok til å vente på bord, vil du tjene en god lønn i tips. Restauranter kan også være morsomme steder å jobbe med, med mange tenåringer din egen alder å møte, og tilby et trygt og komfortabelt arbeidsmiljø.

Hurtigmat

En gammel pålitelig kilde til sysselsetting, fastfood-franchising ser alltid etter sesong- og deltidshjelp. Din beste innsats for sysselsetting er å søke på hovedkjeder. Du kjenner navnene, McDonald's, Burger King, Dairy Queen og lignende. Arbeidene er ikke glamorøse, ikke engang nær, men lønnen er svært respektabel, og de fleste hurtigmatkjeder, som for eksempel McDonald's, imøtekommer tenåringer med fleksible arbeidsplaner, og i noen tilfeller tilbyr stipendprogrammer som hjelper deg med å nå en høyere utdanning. Ja, den morsomme faktoren er lav i disse jobbene, men du finner et arbeidsmiljø som passer til din tidsplan og dine behov.