De beste stedene å sette flyger til en ny bedrift

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Markedsføring av en bedrift tar tid og penger. Med flygeblad og dataprogrammer trenger det ikke å koste mye. Ved å målrette de riktige kundene for flygebladene, kan det øke kjøpere, ifølge Jay Levinson, forfatter av Guerilla Marketing. Han lister selv dørhengere og flyger som en del av 200 våpen folk kan bruke til å markedsføre sin virksomhet.

laundromats

Forbrukertjenester og produkter som appellerer til denne gruppen, gjør dette til et ypperlig sted for å distribuere forretningsflygeblad. Ved hjelp av en tjeneste som US-folketellingen QuickFacts-nettstedet kan du vite demografien ned til fylkeskommunen ved å bare velge byen hvor du er interessert i å distribuere flygebladene dine.

Kaffebarer og bokhandlere

Mange av disse typer virksomheter har oppslagstavler hvor du kan legge inn flygebladet ditt. Den gode delen er at disse typer bedrifter har demografi med høyere inntekter. Den beste typen flygeblad å bruke ville ha et telefonnummer eller en webadresse eller begge deler, som kan bli revet av siden mens du forlater mer for andre.

frontruter

Dette er en av de mer risikable bruksområdene, da det kan føre til at du mottar klager eller blir funnet i strid med en lov Men når det er gjort lovlig, kan det være en kostnadseffektiv metode for annonsering i henhold til Roy Williams of Entrepreneur. Å legge flyger på biler fungerer best med bedrifter som er fokusert på biltjenester som detaljering eller vasking. Et annet alternativ kan være restauranter som distribuerer flygebiler på biler parkert i nærheten av dem. Du kan teste denne metoden ved å bruke kupongkoder eller forskjellige telefonnumre.

Homes

De som tilbyr landskapsarbeid og andre hjemmets tjenester vil finne hjem til å være et flott sted å gi ut sine flygeblad. Du kan målrette dine potensielle kjøpere etter demografi og typer nabolag (høy inntekt). En advarsel: Ikke legg flyger i postkasser - det er ulovlig å gjøre det.

Anbefalt