Typer forsikringslicenser

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forsikringstillatelser kommer i mange typer avhengig av hvilken type forsikring en potensiell agent eller etablerte agent ønsker å selge. Forsikringslisenser utstedes av hver statens forsikringsavdeling etter å ha betalt en avgift og bestiller en lisensieringstest. Forsikringslisenser er tilgjengelige for eiendom og ulykker som bil og villaeiere. Et forsikringsbrev kan også fås for å tillate en agent å selge livsforsikringsprodukter.

Brann og ulykke

Personer som ønsker å selge forsikring, fungere som en forsikringsrepresentant eller starte egen forsikringsbyrå vil kreve brann- og eiendomslicens. Denne typen lisens tillater et individ å tilby ulike typer generelle forsikringsprodukter levert av en eiendoms- og skadeforsikringsselskap. Disse inkluderer bil, personlig eiendom, motorsykkel samt flom og jordskjelv forsikring. En lisens tillater også 24-timers omsorgstjeneste, kroppsskade og langsiktig omsorgsforsikring.

Limited Lines Automobile

Denne typen lisens tillater en representant for forsikringsprodukter å gjennomføre kun bilforsikringsvirksomhet er en bestemt stat. En begrenset billinjelisens i enkelte stater kan også inkludere motorsykler. Mange stater har forsikringslover som spesifikt definerer en bil for forsikringsformål. Den vanligste definisjonen er et privat personbil som bare er beregnet til privat bruk.

Personlige linjer

En personlisens lisens ligner et brann- og ulykkesforsikringsselskap, men begrenser forsikringsprodukter til kun personlige forsikringsprodukter som bil og personlig eiendom. Denne typen lisens tillater også personlig watercraft, paraply og overskytende ansvarsforsikring. Overforpliktelse er forsikringsdekning som er gitt over de underliggende grensene til en standard bil- eller personvernforsikring.

Livets eneste agent

Personer som oppnår et lisens for livskraftig agent er autorisert til å utføre livsforsikringsvirksomhet i en bestemt stat. Dette inkluderer å gi dekning til menneskeliv som gir fordeler til forsikringstakeren eller en mottaker. Dekningen kan bestå av standard livsforsikring, livrenter, tilfeldige dødsfall eller dismemberment og uføreinntekt. Spesifikke typer forsikringsprodukter som kan tilbys, er oppført på lisensen.

Ulykke og helse

En ulykke og helsepersonell ligner en eneste lisens, men inneholder flere forsikringsprodukter. En type forsikringsprodukt som følger med denne typen lisens er helseforsikring, som gir dekning for ulykker og sykdom. En annen er arbeidstakerens erstatning. Personer med denne typen lisens kan også tilby kredittforsikringsforsikring.