Åpning av en ikke-minste aksjehandelskonto

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å åpne en ikke-minimum aksjehandelskonto krever bare litt forskning fra din side. Flere meglerhus gir deg mulighet til å åpne en aksjehandelskonto med så lite som $ 100. Vær imidlertid oppmerksom på at bare fordi du kan åpne en handelskonto med bare $ 100, betyr det ikke at du burde. Å være underkapitalisert i din handelsvirksomhet reduserer valgene dine av hvilke aksjer som skal handles. I tillegg har en liten handelskonto forstørret tap - hvert eneste lite tap er en betydelig prosentandel av en liten konto.

Søk etter og velg den ikke-minimale kontoen som har de minste tilbakevendende avgifter, og som har den laveste prisen per handel. Vær sikker på å sjekke om noen gjentatte avgifter, da disse kan spise opp en liten konto ganske fort.

Fyll ut skjemaet for å åpne en konto. Vanligvis vil du bli bedt om ditt navn, adresse, telefonnummer og ditt personnummer. Du kan også bli bedt om å gi opplysninger om dine eiendeler og gjeld og dine inntekter og utgifter. Disse spørsmålene er nødvendige for å avgjøre om du har tilstrekkelig midler eller erfaring til å handle aksjer eller alternativer.

Fond din konto. Kontoer kan generelt finansieres med sjekk eller postanvisning, via bankoverføring til bankoverføring eller til og med med kredittkort.

Begynn handel. Følg instruksjonene for å lage dine egne elektroniske handler, eller ta kontakt med megleren for å handle for deg.

Advarsel

Handelsaksjer eller opsjoner innebærer risiko. Ikke handle aksjer hvis du ikke har råd til tap. Det er mulig å miste hele kontoen din, og hvis du handler på margin, er det mulig å miste mer enn hele handelen din. Tidligere resultater er ingen garanti for fremtidige resultater.