Hvordan bli en kaffedistributør

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å bli en kaffe distributør krever kunnskap om produktet, grossistforbindelser og kundebase. Kaffe er en svært handlet vare over hele verden. En kaffedistributør trenger å forstå de ulike produksjonsområdene og tilgjengelige varianter. Denne pedagogiske bakgrunnen og evnen til å levere bønner av høy kvalitet gjør kaffedistributøren til en viktig ressurs for mange kaffebutikker. Følg din lidenskap for en godt brygget kopp kaffe ved å bli en grossist.

Elementer du trenger

  • Plast zip-top fryserposer

  • Permanent markeringstusj

  • Visittkort

Forskning kaffe voksende og produksjon for å forstå hvert trinn i prosessen fra jord til kopp. Kaffe, som vin, har et bredt spekter av smakprofiler og egenskaper. En kaffedistributør trenger å forstå hvilke kaffebønner som er mest ønskelige, og hvorfor de er så ettertraktede.

Kontakt kaffebønne grossister for å samle informasjon om deres distributørprogrammer. Finn en grossist som tilbyr kvalitets kaffebønner til rimelige priser. Se etter retningslinjer på minimums bestillingsstørrelser og porto kostnader for å finne en totalpris per pund for hvert grossistfirma.

Snakk med kaffehandlere og bedriftseiere i ditt område om deres nåværende kaffeleverandører og kostnader. La dem få vite at du prøver å spare penger og få dem bedre kaffe samtidig. Vær klar til å rattle av noen få tilgjengelige varianter og deres egenskaper for å bevise at du vet hva du snakker om.

Legg en bestilling med kaffebønneforhandleren du har valgt, og kontakt kaffebutikkene som viste interesse for bønnene dine. Ved å droppe av halvpundprøveposer kan bedriftseieren prøve kaffen og avgjøre hvor mye de vil bestille. Skriv navnet på kaffen, navnet ditt og kontaktinformasjonen på utsiden av hver prøvepose.

Hold kontakten med nåværende kunder og deres behov når du fortsetter å søke etter nye butikker som selger kaffebønner. Legg et visittkort på hvert sted du besøker og nevner at du tilbyr gratis prøver.

Tips

  • Noen kaffebarer har flere distributører, slik at de kan holde et utvalg av bønner på lager hele tiden. Finn ut hvilken kaffesort de vil ha og ikke har, og finn en kilde for det. Søk "kaffe engros programmer" med en internett søkemotor for å finne mange forskjellige selskaper som tilbyr distribusjon avtaler.