Hvordan starte Green Burial Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Grønn begravelse, også kalt direkte begravelse, involverer forberedelse og begravelse av en kropp i en enkel, bionedbrytbar beholder uten bruk av kjemisk bevaring. Denne prosessen er i ferd med å bli populær som en naturlig og miljøbevisst måte å feire slutten av en elsket liv. En grønn begravelsesvirksomhet har potensial til å være enda mer lønnsomt enn et konvensjonelt begravelseshjem eller kirkegård, siden grønn begravelse eliminerer behovet for tunge betonghvelvinger, dyre balsamkjemikalier og spesialiserte balsamingsinstrumenter.

Elementer du trenger

  • Land for grønt begravelsessted

  • Lokalt påkrevde tillatelser og lisenser for begravelseshjem eller kirkegård

  • Juridisk råd

  • finansiering

Lær alt du kan om grønn begravelse. Green Burial Council (se Resources) tilbyr detaljerte standarder for naturlige gravplasser, bevaringsgravsteder og hybridgravsteder, og en liste over nyhetsartikler om grønn begravelse. Mange av nyhetene snakker om publikums økende interesse for å ha en miljømessig ansvarlig begravelse og begravelse, og behovet for flere grønne gravsteder.

Forskningsmessige krav. Senter for naturlig begravelse opprettholder en state-by-state liste som identifiserer koder knyttet til begravelser, begravelser og menneskelige gjenstander, og noen koblinger til vedtektene eller forskriftene er inkludert. De fleste stater har en fullstendig kopi av deres lover på nettet, og du kan finne dem gjennom Find Law-nettstedet (se Resources).

Finn et nettsted for gravplassen din. For en bevaringsbegravelse må du finne et nettsted som er stort nok til å være en fullstendig bevaringsinnsats i sin egen rett, eller et område som støter til et etablert beskyttet naturområde. Begravelse må bare skje i områder i landet der de lokale økosystemene ikke vil bli skadet. Landet til en bevaringsgrav må beskyttes med en bevaringsdrift, som forhindrer fremtidig utvikling av området og sikrer at den forblir avsatt som et naturområde. Før stedet blir avgjort, anbefaler Grønne begravelsesråd at en evaluering av dyrelivet, plantelivet og landet selv (for drenering og erosjonsmuligheter) gjøres for å sikre at begravelse ikke vil skade dyrelivet eller skade på landet.

Grønne begravelsesområder må bevare landets naturlige egenskaper, noe som betyr at ingen kunstig landskapsarbeid er gjort. Dette betyr ingen slåing, planting av ikke-innfødte planter eller blomster eller store gravmarkører. Noen grønne gravplasser kan muliggjøre markeringsmarkører, mens andre holder styr på gravstedene bare med GPS. Du må utvikle retningslinjer for familier som kan besøke graver, og bestemme hvordan du skal markere graver, og hvordan eller om slektninger får lov til å dekorere dem. Du må også lage en detaljert plan for internering av områder og stier gjennom områdene.

Vurder å nærme seg lokale miljøgrupper om finansiering av prosjektet. Du kan også vurdere å snakke med lokale filantroper som er interessert i miljøvern, eller grunneiere som muligens er villige til å donere land med det formål å begrave grønt. Konvensjonelle investorer kan også være en mulighet, men siden grønne begravelser er en relativt ung industri, kan det hende du har problemer med å tiltrekke seg seriøse investorer eller sikre et forretningslån fra en bank. Vær alltid ærlig om din intensjon om å utvikle enten en ikke-for-profit eller for-profit grønn begravelse, og vær forberedt og klar til å lage en presentasjon til en rekke grupper. Vær sikker på at forretningsplanen, operasjonspolitikken og potensiell fortjeneste er tydelig lagt ut i hver presentasjon du lager. Vær vedholdende, og fortsett å presentere planen til du finner noen (helst med penger til å investere) som deler din lidenskap for miljøbevisste begravelser og begravelsesmetoder.

Advarsel

Skaff alle nødvendige tillatelser og lisenser, og godkjenning av alle nødvendige myndigheter før du begynner begravelser. Ikke vær redd for å søke juridisk hjelp hvis nødvendig. Noen av de tekniske egenskapene for å skaffe en bevarelseslempe, og etablering av en begavelse for vedlikehold av gravplassen, kan være for komplisert å navigere uten hjelp av en lokal advokat.