Hvordan selge Burial Insurance

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ingen av oss ønsker å forlate våre kjære med et regning når vi går forbi. Det er den viktigste grunnen til at begravelsesforsikring er et produkt som vil selge i enhver form for marked, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for selgere. Det er noen lovkrav for å selge begravelsesforsikring. Når disse er oppfylt, kan de fleste lære å selge gravideforsikring vellykket.

Elementer du trenger

  • Forsikringstillatelse

  • Visittkort

  • Avtalebok

Liscensing og avtale

Sjekk med statens forsikringslicenskort. Det finnes forskjellige typer begravelsesforsikring, men de er alle i hovedsak en form for permanent livsforsikring. Kravene varierer fra stat til stat, men generelt vil du bli pålagt å ta et kurs på livsforsikring og bestå en forsikringstavleeksamen.

Bestem om du foretrekker å være en fanget agent eller en uavhengig agent. Captive agenter jobber for et enkelt selskap som ansatte. Uavhengige agenter kan representere flere forskjellige selskaper, og er i hovedsak i virksomhet for seg selv.

Noen fordeler med å være en fanget agent inkluderer lønn eller tegning, frie fordeler (for eksempel helseforsikring og pensjonsordninger), og opplæring av firmaer. Ulike selskaper har forskjellige pakker for sine agenter. Sjekk med de enkelte selskapene du vurderer å jobbe for.

Noen fordeler ved å være en uavhengig agent inkluderer høyere kommisjon struktur og fordelen av å kunne bruke flere forsikringsselskaper for å finne den beste passformen for hver klient. (For eksempel, hvis et selskap du representerer ikke vil forsikre en bestemt kunde av helsemessige eller kredittgrunner, kanskje en annen vil.)

Søk etter avtaler. De fleste stater krever at forsikringsagenter opprettholder en aktiv avtale med minst ett forsikringsselskap for å beholde deres lisens nå, selv om det vanligvis er en frist hvis du er mellom selskaper. Sjekk med ditt statsforsikring lisensavdeling for detaljer. Hvis du har tenkt å være en fangetagent, blir denne prosessen tatt vare på for deg når du ansettes av et forsikringsselskap. Hvis du vil være en uavhengig agent, må du finne begravelsesforsikringsselskaper som er villige til å utnevne deg. (Å bli utnevnt av et forsikringsselskap betyr at selskapet tillater deg å representere det og selge forsikringen.) Du kan søke etter forsikringsselskaper som søker agenter på nettsteder som InsuranceWorkforce.com (ved hjelp av koblingen "Søk jobb / garantist"), gjennom eventuelle kontakter i forsikringsbransjen du måtte ha eller ved å spørre begravelsesdirektører hvilke selskaper de anbefaler.

selge

Finn potensielle kunder. Du kan kjøpe kundeemner fra en rekke salgsledetjenester, men med begravelsesforsikring kan det hende du ikke finner det nødvendig å gjøre det. Alle du møter som har lovlig alder å inngå en kontrakt (18 i de fleste stater) er en potensiell kunde. En tommelfingerregel er "alltid å prospektere." Uansett hvor du finner folk, nevner du at du selger gravideforsikring. Ha alltid visittkort og en avtalebok for hånden. Spør folk om de har begravelsesforsikring. Hvis de ikke gjør det, tilbyr du å sette en avtale for å snakke med dem om deres behov for dekning. Hvis du ikke kan sette en avtale på det tidspunktet, får du nummeret ditt til å sette opp en avtale senere, eller gi dem et visittkort.

Legg merke til at begravelsesforsikringer ofte er tilgjengelige for de som ellers ikke kunne kjøpe livsforsikring, som eldre, de som har livstruende sykdommer eller folk i sykehjem. Slike personer er generelt mer oppmerksomme på deres behov for livsforsikring enn andre, og har færre forsikringsalternativer tilgjengelig for dem.

Demonstrer behovet for begravelsesforsikring under avtalen med klienter. Noen mennesker er ikke klar over at begravelser gjennomsnittlig mer enn $ 7000. Nesten ingen ønsker å belaste sine kjære med disse utgiftene etter at han er borte. Pek ut dette.

Selg begravelsesforsikringen. Vanligvis vil dette innebære å fylle ut en forsikringskontrakt og samle den første premiebetalingen.

Takk kunden for sin virksomhet og be om henvisninger. Hver kunde kjenner folk du ikke vet, og hvis du har vært høflig, vil kundene ofte være villige til å introdusere deg til andre som kanskje trenger begravelsesforsikring. Hvis en klient er villig til å gi henvisninger, men ikke kan tenke på noen, still spørsmål som "Hvem spiller du kort med?" eller "Hvem vet du fra jobb? Kirke?"

Referred klienter er vanligvis de enkleste å selge til fordi du ble anbefalt dem av en venn. Når du har en stor base av klienter, vil du oppdage at flere og flere av klientellet kommer ved henvisning.