En sjekkliste for en TS 16949 intern revisjon

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Billeverandører må opprettholde kvalitetsspesifikasjoner for å sende inn forsyninger til bilprodusenter. Den internasjonale organisasjonen for standardisering har utstedt en intern revisjon kalt en ISO / TS 16949. Denne revisjonen dekker interne kontroller for et kvalitetsstyringssystem som vurderer bedriftsforbedringer, feilforebygging og forsyningskjedeavfall. TS 16949 vurderer også ansattes kompetanse i bestemte avdelinger, opplæring, kunnskap om funksjoner, design og produktbestemmelser.

Styringssystem

Revisorer som gjennomfører en internasjonal revisjon TS 16949, evaluerer styringsprosedyrer for registrering av finansregnskap for regnskapsåret. Revisor analyserer om selskapsforskriften har oppfylt kvalitetsstandarder, dersom det er gitt tilsyn med produktets planlegging og prosess, om dokumentasjon av prosjektfaser ble opprettholdt og om bokføringsbokføringer er korrekte for gjeldsgjeld.

Produktanalyse

Interne revisjoner undersøker prosessene for å levere tjenestene og produktene til kundene. Revisorene har til oppgave å sørge for at alle interne operasjonsprosedyrer har blitt oppnådd fra å motta produktforespørsler, opprettholde lager, oppfylle ordrer og frakt. Interne revisorer som følger TS 16949 sjekklister, undersøker at effektive prosedyrer ble tatt langs hele produksjonslinjen fra design av prosjektet til tidsfrister.

Ansatt og kundeevaluering

Revisor sjekker fra medarbeiderens bevissthet om prosedyrer for produktforsyningskjeden. Interne revisjons sjekklister for TS 16949 evaluerer riktig bruk av utstyr og - om nødvendig - trening som tilbys. Siden bilinterne revisjonen er kundeorientert, vurderer revisor om kundenes behov var fornøyd, hvordan ansatte håndterte klager og det generelle kundeforholdet med leverandør av forsyningskjeden.