Hvordan spør en arbeidsgiver for en jobbåpning

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Tøffe økonomiske tider kaller for dristige jobbjaktbevegelser. Selv om det kanskje en gang har vært mulig å score en jobb ved å skanne de klassifiserte personene og vise seg for det sporadiske intervjuet, har dagens stramme marked stadig økende flid og motivasjon fra potensielle ansatte. Lær hvordan du tar saker i egne hender ved å spørre en arbeidsgiver for en jobbopplæring. Det er en fin linje mellom selvsikker jakten og irriterende aggresjon, så fortsett med forsiktighet.

Besøk bedriftens nettside eller butikksted før du ber arbeidsgivere om en jobbopplæring hvis du er kaldt. Kaldanropet tilnærming krever fortsatt forskning, slik at det å spørre en arbeidsgiver for en jobbåpning representerer en informert, beregnet beregning i stedet for en uformell, dårlig vurdering. Gjennom lesingen lær du navnet på HR-direktøren eller toppleder.Når du ringer til å spørre om stillinger, oppgir du kort bakgrunnen din, din spesielle grunn til å jobbe for selskapet og hva du vil kunne bidra til selskapets overordnede suksess.

Skriv et nøye vurdert brev til potensielle arbeidsgivere som ber om et intervju for potensielle stillinger. Hvis det ikke er oppført jobbsøknader, be om et informasjonsintervju for å få første kontakt og lære om selskapet. Omslaget ditt bør fokusere på dine positive faglige egenskaper, hva du tar med på bordet og ditt uttalte ønske om å oppfylle en bestemt rolle i selskapet.

Unngå voicemail shut-downs når du spør en arbeidsgiver for en jobb åpning ved å inkludere en erklæring i meldingen din at det ikke er nødvendig for ham eller henne å ringe deg tilbake. Du ringer tilbake i stedet innen en gitt tidsramme. Dette unngår irriterende telefonmerke og minimerer sjansene dine perfekte potensielle arbeidsgiver vil ringe mens du gjør noe som ikke kan avbrytes.

Tips

  • Lagre all diskusjon av lønn, tidsplan og fordeler til senere i spillet når du spør en arbeidsgiver om en jobbopplæring. Din første strategi bør være å presentere deg som lett tilgjengelig og ivrig etter å begynne. Forhandlinger kan finne sted senere.

    Hvis du er interessert i å spørre en nåværende arbeidsgiver for en jobbopplæring (for eksempel en overføring til en annen avdeling eller stilling som vil innebære en kampanje), send en kort e-post med angivelse av at du ønsker å ordne privat, fem minutter samtale for å gjøre saken din til jobben. Å foreslå en tidsbegrensning gjør at arbeidsgiveren vet at du anser hans eller hennes tid verdifull og at du føler deg trygg på din evne til å gjøre et kortfattet argument for behandling.

Anbefalt