Slik gir du en presentasjon om nettverk

Anonim

Presentasjoner om nettverk fører ofte til at deltakerne lærer verdifulle ferdigheter de kan bruke i den virkelige verden til å bygge faglige relasjoner, solide forretningsforbindelser og en motivert gruppe mennesker som kan jobbe sammen i fremtiden. En effektiv nettverksbegivenhet lærer de som deltar i å snakke med andre, å fokusere på å hjelpe og å være en god lytter, slik at de virkelig kan forstå hvordan de skal hjelpe de med hvem de er nettverk. Når noen føler seg som om du har sine beste interesser, vil hun også hjelpe deg med alle behov du måtte ha.

Vær klar til å presentere. Øv din presentasjon før arrangementet foran speilet, venner og familie. Husk å bruke noen rekvisitter mens du trener din tale. For eksempel, under delen hvor du viser folk hvordan du skal gi ut kort til andre som de vil nettverk, må du sørge for at du har denne delen ned klapp da samhandling er en av de viktigste delene av publikum ser.

Kle på en passende måte Siden du er den som instruerer folk i nettverksteknologi, er det viktig at du bærer forretningsklær når du gir deg en snakk. Dette gir publikum et bilde av hvordan de skal kle seg når de forsøker å nettverket på en fremtidig begivenhet.

La deltakerne vite at nettverk er ikke en prosess over natten. Det er avgjørende at du informerer de som lytter til hendelsen, at det tar tid å bygge kvalitetsnettverksrelasjoner. Dette skyldes at en person må bli kjent med deg og bygge et visst nivå av tillit. Kjør imidlertid poenget at hvis deltakerne forplikter seg til å holde kontakten med kontaktene de lager, fokuserer på å hjelpe i stedet for å bli hjulpet og utholdenhet midt i travle tidsplaner, kan de nettverket effektivt.

Snakk om viktigheten av å gjøre flere anrop til kontaktene dine. La alle som deltar på arrangementet ditt, vite at de må følge opp med de som har visittkort de får. Dette kan gjøres med en telefonsamtale, e-post eller til og med et postkort som sendes.Stress ideen om at hvis personen du prøver å nå er opptatt, unngår han mest sannsynlig ikke, så gi ham fordelene med tvil.

Anbefalt